Ask Your Question

Rajasekar Ramasamy's profile - activity

2017-01-11 15:12:08 -0500 received badge  Famous Question (source)
2017-01-11 15:12:08 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-10-25 04:14:45 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-08-18 23:39:46 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-08-18 23:39:46 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-08-18 23:39:46 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-07-08 03:31:56 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-07-01 11:30:07 -0500 asked a question Cloud-init object has no attribute 'response' error

Hi

I have configured OpenStack JUNO 3 node (Controller, Network, compute) setup by referring the below document.

http://docs.openstack.org/juno/instal...

All other features are working fine except cloud-init. I am getting the below error message. I have tried cloud-init on Centos 6.6 image in openstack. cloud-init-error.jpg Error: object has no attribute 'response'

Please find the attached image for more information.

Regards, R.Rajasekar

2015-06-22 01:16:53 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-06-22 01:16:53 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-06-20 08:33:35 -0500 asked a question Juno keypair injection failed

Hi

I have configured Juno on CentOS 7 by following openstack installation document. All features are working fine except keypair authentication. I have created a keypair and used that keypair to launch a instance. Instance launch is successful but ssh-keypair auth is not working only password authentication is working.

By default keypair injection will be enabled or need to enable in Juno?

2015-06-20 08:32:33 -0500 asked a question Openstack Juno Keypair Injection failed

Hi

I have configured Juno on CentOS 7 by following openstack installation document. All features are working fine except keypair authentication. I have created a keypair and used that keypair to launch a instance. Instance launch is successful but ssh-keypair auth is not working only password authentication is working.

By default keypair injection will be enabled or need to enable in Juno?

2015-02-24 00:57:23 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-02-19 18:19:37 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-02-18 11:07:21 -0500 received badge  Student (source)
2015-02-18 07:39:56 -0500 commented answer Openstack Grizzly Network Node

Thank you. I will try and update.

2015-02-18 01:09:15 -0500 asked a question Openstack Grizzly Network Node

Hi

I want to setup a Openstack Grizzly on separated nodes. The problem is the machine which I am going to setup is a Rack server with two LAN card only. But for Network node, I need three NIC. It possible to use a virtual NIC (eth1:1) as a third NIC in network node?