Ask Your Question

RobP's profile - activity

2017-05-02 04:22:37 -0500 received badge  Enlightened (source)
2017-05-02 04:22:37 -0500 received badge  Good Answer (source)
2016-06-06 14:29:18 -0500 received badge  Nice Answer (source)
2016-06-06 14:29:15 -0500 received badge  Student (source)
2015-03-20 13:33:07 -0500 received badge  Taxonomist
2015-02-01 02:43:16 -0500 received badge  Teacher (source)
2015-02-01 02:43:16 -0500 received badge  Self-Learner (source)
2015-01-28 16:40:34 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-01-27 05:59:55 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-01-27 05:59:36 -0500 answered a question stack.sh hangs on git clone to /opt/stack/nova

Adding GIT_BASE=http://git.openstack.org to local.conf did the trick.

However, it then failed further on into stack.sh.

Deleting the IP related entries in the above local.conf allowed to complete, and horizon was active.

However, then executing ./exercises.sh caused Neutron related tests to fail, so I've got a little more learning to do, but the GIT_BASE trick definitely solved this problem.

2015-01-27 03:12:14 -0500 commented question stack.sh hangs on git clone to /opt/stack/nova

No proxies involved, but GIT_BASE in the local.conf did the trick! Thanks. Now I'm hanging on "keystone did not start", but I'm pretty sure a little investigation will reveal that that is my fault...

2015-01-26 22:07:19 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-01-26 01:39:11 -0500 asked a question stack.sh hangs on git clone to /opt/stack/nova

Hi,

I have got a new Ubuntu 14.04 install on a boot partition of a late-2013 iMac, installed as Server, but added xubuntu-desktop.

I have tried many different installs/uninstalls - including unstack.sh and clean.sh and reboots.

Every single time ./stack.sh hangs forever on:

timeout -s SIGINT 0 git clone git://git.openstack.org/openstack/nova.git /opt/stack/nova
Cloning into '/opt/stack/nova'...

If I run the command from the command line as user stack it gets to 99% of Receiving objects and hangs forever.

If I change the command to use http:// instead of git:// it completes, but re-running stack.sh doesn't make progress.

Any ideas what I can do? I can't find where the url is set to edit it to http:.

Here are the steps I've taken:

cloned devstack to /opt/devstack Set up the stack user using /opt/devstack/tools/create_stack-user.sh chown /opt/devstack to stack:stack cd /opt/devstack ./stack.sh

My local.conf:

[[local|localrc]]

# Credentials
ADMIN_PASSWORD=devstack
MYSQL_PASSWORD=devstack
RABBIT_PASSWORD=devstack
SERVICE_PASSWORD=devstack
SERVICE_TOKEN=token

#Enable/Disable Services
disable_service n-net
enable_service q-svc
enable_service q-agt
enable_service q-dhcp
enable_service q-l3 
enable_service q-meta
enable_service neutron
enable_service tempest

HOST_IP=10.163.200.32
FLOATING_RANGE=192.168.1.0/24
PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=192.168.1.1
FIXED_RANGE=10.0.0.0/24

#Stable Branches
NOVA_BRANCH=stable/icehouse
CINDER_BRANCH=stable/icehouse
GLANCE_BRANCH=stable/icehouse
HORIZON_BRANCH=stable/icehouse
KEYSTONE_BRANCH=stable/icehouse
NEUTRON_BRANCH=stable/icehouse

#NEUTRON CONFIG
Q_USE_DEBUG_COMMAND=True

#CINDER CONFIG
VOLUME_BACKING_FILE_SIZE=102400M

#GENERAL CONFIG
API_RATE_LIMIT=False

#Output
LOGFILE=/opt/stack/logs/stack.sh.log
VERBOSE=True
LOG_COLOR=False
SCREEN_LOGDIR=/opt/stack/logs

# End local.conf