Ask Your Question

Rajan433's profile - activity

2016-10-14 15:28:14 -0500 received badge  Student (source)
2016-06-16 07:44:45 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-05-15 23:06:54 -0500 received badge  Good Answer (source)
2016-03-01 12:00:12 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-02-28 00:32:26 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-02-12 17:12:13 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-02-12 03:50:24 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-02-12 03:50:24 -0500 received badge  Popular Question (source)
2016-02-05 09:05:04 -0500 received badge  Popular Question (source)
2016-02-04 11:17:48 -0500 commented answer Unable to login dashboard on Centos7 kilo

Hi RajeshM, thank you for the input. I am now at least getting login window following your suggestion, but now I am seeing folloring error after credentials :

Something went wrong!

An unexpected error has occurred. Try refreshing the page. If that doesn't help, contact your local administrator.

2016-02-03 16:58:59 -0500 asked a question Unable to login dashboard on Centos7 kilo

When I enter IP address on browser and hit enter, I get following message on screen instead of Login window:

Testing 123..

This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page it means that this site is working properly. This server is powered by CentOS.

Just visiting?

The website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to "webmaster@example.com". Are you the Administrator?

You should add your website content to the directory /var/www/html/.

To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf. Promoting Apache and CentOS

You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[ Powered by Apache ] [ Powered by CentOS Linux ]

I was able to login until couple of days ago and started seeing this problem since Yesterday.

/var/log/httpd/access_log shows following errors:

10.5.50.59 - - [03/Feb/2016:17:48:31 -0500] "GET / HTTP/1.1" 403 4897 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0" 10.5.50.59 - - [03/Feb/2016:17:48:31 -0500] "GET /noindex/css/fonts/Light/OpenSans-Light.woff HTTP/1.1" 404 241 "http://10.6.1.248/noindex/css/open-sans.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0" 10.5.50.59 - - [03/Feb/2016:17:48:31 -0500] "GET /noindex/css/fonts/Bold/OpenSans-Bold.woff HTTP/1.1" 404 239 "http://10.6.1.248/noindex/css/open-sans.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0" 10.5.50.59 - - [03/Feb/2016:17:48:31 -0500] "GET /noindex/css/fonts/Bold/OpenSans-Bold.ttf HTTP/1.1" 404 238 "http://10.6.1.248/noindex/css/open-sans.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0" 10.5.50.59 - - [03/Feb/2016:17:48:31 -0500] "GET /noindex/css/fonts/Light/OpenSans-Light.ttf HTTP/1.1" 404 240 "http://10.6.1.248/noindex/css/open-sans.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0" 10.5.50.59 - - [03/Feb/2016:17:49:17 -0500] "GET / HTTP/1.1" 403 4897 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0" 10.5.50.59 ... (more)

2016-02-03 16:43:44 -0500 asked a question Unable to start httpd service on controller node with kilo on Centos7

[root@controller ~]# systemctl status httpd.service ● httpd.service - The Apache HTTP Server Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/httpd.service; enabled; vendor preset: disabled) Drop-In: /usr/lib/systemd/system/httpd.service.d └─openstack-dashboard.conf Active: failed (Result: exit-code) since Wed 2016-02-03 17:25:10 EST; 12min ago Docs: man:httpd(8) man:apachectl(8) Process: 2799 ExecStop=/bin/kill -WINCH ${MAINPID} (code=exited, status=1/FAILURE) Process: 2796 ExecStart=/usr/sbin/httpd $OPTIONS -DFOREGROUND (code=exited, status=1/FAILURE) Process: 2760 ExecStartPre=/usr/bin/python /usr/share/openstack-dashboard/manage.py compress --force (code=exited, status=0/SUCCESS) Process: 981 ExecStartPre=/usr/bin/python /usr/share/openstack-dashboard/manage.py collectstatic --noinput --clear (code=exited, status=0/SUCCESS) Main PID: 2796 (code=exited, status=1/FAILURE)

Feb 03 17:25:10 controller httpd[2796]: (98)Address already in use: AH00072: make_sock: could not bind to address [::]:5000 Feb 03 17:25:10 controller httpd[2796]: (98)Address already in use: AH00072: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:5000 Feb 03 17:25:10 controller httpd[2796]: no listening sockets available, shutting down Feb 03 17:25:10 controller httpd[2796]: AH00015: Unable to open logs Feb 03 17:25:10 controller systemd[1]: httpd.service: main process exited, code=exited, status=1/FAILURE Feb 03 17:25:10 controller kill[2799]: kill: cannot find process "" Feb 03 17:25:10 controller systemd[1]: httpd.service: control process exited, code=exited status=1 Feb 03 17:25:10 controller systemd[1]: Failed to start The Apache HTTP Server. Feb 03 17:25:10 controller systemd[1]: Unit httpd.service entered failed state. Feb 03 17:25:10 controller systemd[1]: httpd.service failed.

journalctl -xe reports following

[root@controller ~]# journalctl -xe Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: listener.cb(fileno) Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/eventlet/greenthread.py", line 217, in main Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: self._resolve_links() Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/eventlet/greenthread.py", line 232, in _resolve_links Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: f(self, ca, *ckw) Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/oslo_messaging/_executors/impl_eventlet.py", line 44, in complete Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: thread.wait() Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/eventlet/greenthread.py", line 175, in wait Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: return self._exit_event.wait() Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/eventlet/event.py", line 125, in wait Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: current.throw(self._exc) Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/eventlet/greenthread.py", line 214, in main Feb 03 17:42:49 controller nova-conductor[949]: result = function(args, **kwargs) Feb 03 ... (more)

2016-01-18 23:55:40 -0500 received badge  Nice Answer (source)
2015-11-03 22:23:52 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-11-03 22:23:52 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-11-03 13:34:58 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-11-02 05:12:22 -0500 received badge  Taxonomist
2015-10-06 11:11:35 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-10-06 11:11:35 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-10-01 21:12:56 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-10-01 21:12:56 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-09-29 04:48:32 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-09-28 16:33:23 -0500 commented answer Unable to start openstack-swift-proxy.service with kilo on Centos7

Appreciate your response. I have selinux disabled:

[root@controller ~]# sestatus SELinux status: disabled

I have endpoint for service swift, nova, keystone, glance, cinderv2, cinder all in RegionOne. As far as I know i followed user guide kilo configuring endpoint as instructed

2015-09-28 13:51:56 -0500 commented answer Unable to start openstack-swift-proxy.service with kilo on Centos7

Hi Gerardo,

Do you think you could provide some suggestions? Sorry to bother you. I am not getting any reply here.

2015-09-28 07:59:23 -0500 commented question Unable to start openstack-swift-proxy.service with kilo on Centos7

Any comments please? Appreciate the help!!

2015-09-28 02:02:51 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-25 17:52:38 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-25 11:57:34 -0500 commented answer Unable to start openstack-swift-proxy.service with kilo on Centos7

Hi Gerardo,

Do you mean proxy-server.conf? I dont have swift-proxy.conf file? I am following kilo user guide. if you are referring to proxy-server.conf, it has in section below:

[filter:cache] use = egg:swift#memcache memcache_servers = 127.0.0.1:11211

I have added proxy-server.conf file above.

2015-09-24 16:47:45 -0500 asked a question Unable to start openstack-swift-proxy.service with kilo on Centos7

// Checking Status

[root@controller swift]# systemctl status openstack-swift-proxy.service

openstack-swift-proxy.service - OpenStack Object Storage (swift) - Proxy Server Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/openstack-swift-proxy.service; enabled) Active: failed (Result: exit-code) since Wed 2015-09-23 19:45:37 EDT; 21h ago Process: 20147 ExecStart=/usr/bin/swift-proxy-server /etc/swift/proxy-server.conf (code=exited, status=1/FAILURE) Main PID: 20147 (code=exited, status=1/FAILURE)

Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: global_conf=global_conf) Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 328, in _loadegg Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: return loader.get_context(object_type, name, global_conf) Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 620, in get_context Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: object_type, name=name) Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 659, in find_egg_entry_point Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: for prot in protocol_options] or '(no entry points)')))) Sep 23 19:45:37 controller swift-proxy-server[20147]: LookupError: Entry point 'memcache\nmemcache_servers = 127.0.0.1:11211' not found in egg 'swift' (dir:...points: ) Sep 23 19:45:37 controller systemd[1]: openstack-swift-proxy.service: main process exited, code=exited, status=1/FAILURE Sep 23 19:45:37 controller systemd[1]: Unit openstack-swift-proxy.service entered failed state. Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.

// Starting the service. Does not show any error while command is run

[root@controller swift]# systemctl start openstack-swift-proxy.service

// Check the status again, but it failed as below

[root@controller swift]# systemctl status openstack-swift-proxy.service -l openstack-swift-proxy.service - OpenStack Object Storage (swift) - Proxy Server Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/openstack-swift-proxy.service; enabled) Active: failed (Result: exit-code) since Thu 2015-09-24 17:38:59 EDT; 6s ago Process: 4766 ExecStart=/usr/bin/swift-proxy-server /etc/swift/proxy-server.conf (code=exited, status=1/FAILURE) Main PID: 4766 (code=exited, status=1/FAILURE)

Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: global_conf=global_conf) Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 328, in _loadegg Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: return loader.get_context(object_type, name, global_conf) Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 620, in get_context Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: object_type, name=name) Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: File "/usr/lib/python2.7/site-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 659, in find_egg_entry_point Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: for prot in protocol_options] or '(no entry points)')))) Sep 24 17:38:59 controller swift-proxy-server[4766]: LookupError: Entry point 'memcache\nmemcache_servers = 127.0.0.1:11211' not found in egg 'swift' (dir: /usr/lib/python2.7/site-packages; protocols: paste.filter_factory, paste.filter_app_factory; entry_points: ) Sep 24 17:38:59 controller systemd[1]: openstack-swift-proxy.service: main process ... (more)

2015-09-15 10:11:18 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-09-11 09:00:09 -0500 commented answer CentOS 7 fails to install python-keystone-auth-token

No Luck

[root@controller ~]# yum clean all Loaded plugins: fastestmirror, priorities Cleaning repos: base epel extras openstack-kilo updates Cleaning up everything

[root@controller ~]# yum -y install python-keystone-auth-token .. No package python-keystone-auth-token available.

2015-09-10 09:09:39 -0500 answered a question CentOS 7 fails to install python-keystone-auth-token

Anyone please???? I am completely stuck here and not sure what to do.

2015-09-10 09:08:59 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-09 11:59:17 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-09 08:21:53 -0500 received badge  Commentator
2015-09-09 08:21:53 -0500 commented question CentOS 7 fails to install python-keystone-auth-token

Can somebody shed some light? Due to this failure to install package, I am not able to start proxy service. I really appreciate for your help since I have a demo/training coming soon.

2015-09-09 08:21:19 -0500 answered a question CentOS 7 fails to install python-keystone-auth-token

Can somebody shed some light? Due to this failure to install package, I am not able to start proxy service. I really appreciate for your help since I have a demo/training coming soon.

2015-09-08 16:18:10 -0500 asked a question CentOS 7 fails to install python-keystone-auth-token

Hi All,

I am trying to implement OpenStack Kilo on CentOS 7 environment and I am not able to install python-keystone-auth-token package. Following is error:

[root@controller ~]# yum -y install python-keystone-auth-token

Loaded plugins: fastestmirror, priorities Loading mirror speeds from cached hostfile * base: mirrors.advancedhosters.com * epel: mirror.symnds.com * extras: mirror.trouble-free.net * updates: mirrors.lga7.us.voxel.net No package python-keystone-auth-token available. Error: Nothing to do

As far as I know, I have installed/configured the nodes following the user guide without missing any steps.

I have already installed following repositories:

yum -y install http://dl.fedoraproject.org/pub/epel/... yum -y install http://rdo.fedorapeople.org/openstack...

Please advise and let me know if you need further details.

2015-08-26 12:33:32 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-08-25 08:17:47 -0500 answered a question Cinder volume creation stuck in status "Creating" with openstack kilo on centos 7"

This has to be a bug. From dashboard, I manually changed status from "Creating" to "Available" and looks OK now:

[root@controller cinder]# cinder list

+--------------------------------------+-----------+--------------+------+-------------+----------+-------------+ | ID | Status | Name | Size | Volume Type | Bootable | Attached to | +--------------------------------------+-----------+--------------+------+-------------+----------+-------------+ | 909d00ec-2fac-44bc-b74f-ffd17df5a3e1 | available | demo-volume | 1 | - | false | | | b1ce9922-d2fd-47ed-a9a8-f1adcf399fc4 | available | demo-volume1 | 1 | - | false | | +--------------------------------------+-----------+--------------+------+-------------+-------

Do you guys think it would have side effects?

2015-08-25 08:11:55 -0500 asked a question Cinder volume creation stuck in status "Creating" with openstack kilo on centos 7"

Hi All,

I am trying to deploy openstack kilo with centos 7 but unable to create a volume since they stuck at status creating forever:

[root@controller cinder]# cinder list

+--------------------------------------+----------+--------------+------+-------------+----------+-------------+ | ID | Status | Name | Size | Volume Type | Bootable | Attached to | +--------------------------------------+----------+--------------+------+-------------+----------+-------------+ | 909d00ec-2fac-44bc-b74f-ffd17df5a3e1 | creating | demo-volume | 1 | - | false | | | b1ce9922-d2fd-47ed-a9a8-f1adcf399fc4 | creating | demo-volume1 | 1 | - | false | | +--------------------------------------+----------+--------------+------+-------------+--------

// volume.log on storage node reports updating volume status

2015-08-25 09:05:37.456 2082 INFO cinder.volume.manager [req-36c3202e-cb4a-4bfe-9bd6-34cb87dcae23 - - - - -] Updating volume status 2015-08-25 09:06:37.459 2082 INFO cinder.volume.manager [req-9098a30e-f894-488b-a4d3-98624110667a - - - - -] Updating volume status 2015-08-25 09:07:37.474 2082 INFO cinder.volume.manager [req-6ecc18af-deec-40b0-b1e4-07d3ea6297f7 - - - - -] Updating volume status

// api.log in controller reports following

2015-08-25 09:08:47.569 2372 INFO cinder.api.openstack.wsgi [req-338c5663-3924-44a5-a252-14c4cd373c8d 1d269893bb4d4569aaa5cff016f3c648 357b9933e8b54e31a486988dbb9789b7 - - -] GET http://controller:8776/v2/357b9933e8b... 2015-08-25 09:08:47.653 2370 INFO eventlet.wsgi.server [-] (2370) accepted ('10.6.1.248', 42614) 2015-08-25 09:08:47.658 2370 INFO cinder.api.openstack.wsgi [req-6c7ce8ce-3c3a-49cb-bdd7-b523a5566500 1d269893bb4d4569aaa5cff016f3c648 357b9933e8b54e31a486988dbb9789b7 - - -] GET http://controller:8776/v2/357b9933e8b...

I have waited more than 15 hours and looking on dashboard, it shows status as "Creating'. It is only 1GB volume. Please help, I have a demonstration coming and need to resolve this asap.

2015-08-25 08:01:39 -0500 commented question Unable to sync block storage database on kilo using withe CentOS 7

Thank you for comment. I have disabled firewall and selinux. Also, I can sync all other database such as keystone, glance, etc. Also, error regarding AMQP is not seen anymore after rebooting controller node, but still can not sync. Any specific message/log you would like to see?

2015-08-24 15:25:31 -0500 asked a question Unable to sync block storage database on kilo using withe CentOS 7

I am getting following errors while trying to sync cinder database:

[root@controller ~]# su -s /bin/sh -c "cinder-manage db sync" cinder
/usr/lib/python2.7/site-packages/cinder/openstack/common/service.py:38: DeprecationWarning: The oslo namespace package is deprecated. Please use oslo_config instead.
  from oslo.config import cfg
No handlers could be found for logger "oslo_config.cfg"

// cinder configuration file

[root@controller ~]# cat /etc/cinder/cinder.conf | grep -v ^#
rpc_backend = rabbit
my_ip = 10.6.1.248
auth_strategy = keystone
verbose = True

[database]
connection = mysql://cinder:password@controller/cinder

[keystone_authtoken]
auth_uri = http://controller:5000
auth_url = http://controller:35357
auth_plugin = password
project_domain_id = default
user_domain_id = default
project_name = service
username = cinder
password = password

[oslo_messaging_rabbit]
rabbit_host = controller
rabbit_userid = openstack
rabbit_password = password

[oslo_concurrency]
lock_path = /var/lock/cinder

I am getting following errors looking at api.log

2015-08-24 16:21:13.562 2376 ERROR oslo_messaging._drivers.impl_rabbit [req-275775f8-88c0-4b72-a3f6-2d967de10996 - - - - -] AMQP server on controller:5672 is unreachable: [Errno 111] ECONNREFUSED. Trying again in 2 seconds.
2015-08-24 16:21:17.580 2376 ERROR oslo_messaging._drivers.impl_rabbit [req-275775f8-88c0-4b72-a3f6-2d967de10996 - - - - -] AMQP server controller:5672 closed the connection. Check login credentials: Socket closed
2015-08-24 16:21:21.598 2376 ERROR oslo_messaging._drivers.impl_rabbit [req-275775f8-88c0-4b72-a3f6-2d967de10996 - - - - -] AMQP server controller:5672 closed the connection. Check login credentials: Socket closed

Errors in scheduler.log is also similar

2015-08-24 16:24:02.277 944 ERROR oslo_messaging._drivers.impl_rabbit [req-2360e2fd-43ee-4169-932c-e7e777cf8e70 - - - - -] AMQP server controller:5672 closed the connection. Check login credentials: Socket closed
2015-08-24 16:24:06.297 944 ERROR oslo_messaging._drivers.impl_rabbit [req-2360e2fd-43ee-4169-932c-e7e777cf8e70 - - - - -] AMQP server controller:5672 closed the connection. Check login credentials: Socket closed

Restarted all the services and rebooted nodes many time, but no luck.

Please advise!!

2015-08-24 09:00:15 -0500 asked a question unable to delete a network in a nova-network architecture using kilo on centos7

I am trying to deploy openstack kilo with centos 7 and not able to delete a network

[root@controller ~]# nova net-list

+--------------------------------------+----------+----------------+ | ID | Label | CIDR | +--------------------------------------+----------+----------------+ | b6798333-fb54-41a9-9687-f8054017fcf7 | demo-net | 10.6.12.144/29 | +--------------------------------------+----------+----------------+

[root@controller ~]# nova net-delete demo-net

ERROR (NotFound): Network not found (HTTP 404) (Request-ID: req-ce35809c-0b46-4412-adb9-d66cd9b81056)

// Detail debug log

[root@controller ~]# nova --debug net-delete demo-net

DEBUG (session:195) REQ: curl -g -i -X GET http://controller:35357/v3 -H "Accept: application/json" -H "User-Agent: python-keystoneclient" INFO (connectionpool:203) Starting new HTTP connection (1): controller DEBUG (connectionpool:383) "GET /v3 HTTP/1.1" 200 250 DEBUG (session:224) RESP: [200] content-length: 250 vary: X-Auth-Token keep-alive: timeout=5, max=100 server: Apache/2.4.6 (CentOS) mod_wsgi/3.4 Python/2.7.5 connection: Keep-Alive date: Mon, 24 Aug 2015 13:56:20 GMT content-type: application/json x-openstack-request-id: req-23ac8033-ee94-4f14-8fb9-b3be2e0ffbae RESP BODY: {"version": {"status": "stable", "updated": "2015-03-30T00:00:00Z", "media-types": [{"base": "application/json", "type": "application/vnd.openstack.identity-v3+json"}], "id": "v3.4", "links": [{"href": "http://controller:35357/v3/", "rel": "self"}]}}

DEBUG (base:171) Making authentication request to http://controller:35357/v3/auth/tokens DEBUG (connectionpool:383) "POST /v3/auth/tokens HTTP/1.1" 201 2257 DEBUG (iso8601:184) Parsed 2015-08-24T14:56:20.309539Z into {'tz_sign': None, 'second_fraction': u'309539', 'hour': u'14', 'daydash': u'24', 'tz_hour': None, 'month': None, 'timezone': u'Z', 'second': u'20', 'tz_minute': None, 'year': u'2015', 'separator': u'T', 'monthdash': u'08', 'day': None, 'minute': u'56'} with default timezone DEBUG (iso8601:140) Got u'2015' for 'year' with default None DEBUG (iso8601:140) Got u'08' for 'monthdash' with default 1 DEBUG (iso8601:140) Got 8 for 'month' with default 8 DEBUG (iso8601:140) Got u'24' for 'daydash' with default 1 DEBUG (iso8601:140) Got 24 for 'day' with default 24 DEBUG (iso8601:140) Got u'14' for 'hour' with default None DEBUG (iso8601:140) Got u'56' for 'minute' with default None DEBUG (iso8601:140) Got u'20' for 'second' with default None DEBUG (session:195) REQ: curl -g -i -X DELETE http://controller:8774/v2/357b9933e8b... -H "User-Agent: python-novaclient" -H "Accept: application/json" -H "X-Auth-Token: {SHA1}e884a5ab4dcc0e7dde8c1bad5e0a9b24ba6b45ee" INFO (connectionpool:203) Starting new HTTP connection (1): controller DEBUG (connectionpool:383) "DELETE /v2/357b9933e8b54e31a486988dbb9789b7/os-tenant-networks/demo-net HTTP/1.1" 404 63 DEBUG (session:224) RESP: DEBUG (shell:914) Network not found (HTTP 404) (Request-ID: req-00f38f78-097a-4209-8f41-f157489913ee) Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/python2.7/site-packages/novaclient/shell.py", line 911, in main OpenStackComputeShell().main(argv) File "/usr/lib/python2.7/site-packages/novaclient/shell.py", line 838, in main args.func(self.cs, args) File "/usr/lib/python2.7/site-packages/novaclient/v2/contrib/tenant_networks.py", line 112, in do_net_delete do_tenant_network_delete(cs, args) File "/usr/lib/python2.7/site-packages/novaclient/v2/contrib/tenant_networks.py", line 120, in do_tenant_network_delete cs.tenant_networks.delete(args.network_id) File "/usr/lib/python2.7/site-packages/novaclient/v2/contrib/tenant_networks.py", line 37, in delete self._delete('/os-tenant-networks/%s' % base.getid(network)) File "/usr/lib/python2.7/site-packages/novaclient/base.py", line 170, in _delete _resp ... (more)

2015-08-23 16:22:03 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-08-21 00:17:27 -0500 received badge  Necromancer (source)
2015-08-19 18:51:31 -0500 received badge  Editor (source)