Ask Your Question

boomba's profile - activity

2016-03-07 05:54:34 -0600 received badge  Good Question (source)
2015-05-19 13:28:27 -0600 received badge  Nice Question (source)
2015-03-18 04:58:33 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-03-18 04:58:33 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-02-10 11:08:34 -0600 received badge  Student (source)
2015-02-10 05:50:28 -0600 received badge  Famous Question (source)
2014-12-17 05:35:19 -0600 received badge  Notable Question (source)
2014-12-09 13:44:58 -0600 received badge  Taxonomist
2014-11-29 09:31:48 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-11-18 23:51:56 -0600 asked a question unable to connect to neutron api

Hi guys,

Currently configuring the controller node of neutron as per the link http://docs.openstack.org/trunk/install-guide/install/apt/content/neutron-controller-node.html (http://docs.openstack.org/trunk/insta...)

However when I try to verify the ext-list i receive the following error:

root@Openstack-1:/etc/keystone# neutron ext-list Unable to establish connection to http://Openstack-1:9696/v2.0/extensions.json (http://Openstack-1:9696/v2.0/extensio...)

Does anyone have any clues on why this may occur? I can upload the neutron conf and nova conf is need be.

Thanks

2014-11-17 02:46:26 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-11-16 22:06:59 -0600 asked a question nova.conf missing configuration information

Long shot here but I am in the middle of doing a clean install of Juno in a lab environment. I have just installed the the Nova client as shown here: http://docs.openstack.org/trunk/insta...

However when I go into the nova.conf file to edit it I am missing a lot of the configuration.

All that the file has is this:

[DEFAULT]
dhcpbridge_flagfile=/etc/nova/nova.conf
dhcpbridge=/usr/bin/nova-dhcpbridge
logdir=/var/log/nova
state_path=/var/lib/nova
lock_path=/var/lock/nova
force_dhcp_release=True
libvirt_use_virtio_for_bridges=True
verbose=True
ec2_private_dns_show_ip=True
api_paste_config=/etc/nova/api-paste.ini
enabled_apis=ec2,osapi_compute,metadata

Does anyone have any idea why this may be happening and how I can get the rest of the configuration in the file?