Ask Your Question

maulermark's profile - activity

2015-03-07 16:49:37 -0600 received badge  Taxonomist
2014-12-06 07:20:07 -0600 received badge  Great Question (source)
2014-08-15 11:43:29 -0600 received badge  Enthusiast
2014-08-12 15:12:39 -0600 received badge  Famous Question (source)
2014-08-12 12:45:15 -0600 commented question HPHelion undercloud deployment fails in a VM with RPC error

I've downloaded a newer version (1.3) of the Community Edition and am in the process of installing it now. I'm hoping they fixed the RPC issue. I should know shortly.

2014-08-12 12:44:15 -0600 answered a question HPHelion undercloud deployment fails in a VM with RPC error

I've downloaded a newer version (1.3) of the Community Edition and am in the process of installing it now. I'm hoping they fixed the RPC issue. I should know shortly.

2014-08-12 11:36:40 -0600 received badge  Good Question (source)
2014-08-12 11:11:57 -0600 received badge  Nice Question (source)
2014-08-12 09:04:37 -0600 received badge  Student (source)
2014-08-11 18:47:10 -0600 received badge  Notable Question (source)
2014-08-11 02:13:53 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-08-08 16:57:28 -0600 commented question HPHelion undercloud deployment fails in a VM with RPC error

Sorry I have no idea what to look for in debugging. The documentation is very sparse. This is supposed to be "run the hp_ced_installer.sh script and it just works". I'm following the documentation to a "T". The seed VM gets created just fine. I've run it multiple times in an Ubuntu 13.10 and 14.04 virtual machine with the same results each time.