Ask Your Question

chen-li's profile - activity

2019-01-28 06:30:29 -0500 received badge  Famous Question (source)
2019-01-28 06:30:29 -0500 received badge  Notable Question (source)
2019-01-28 06:30:29 -0500 received badge  Popular Question (source)
2019-01-28 06:30:29 -0500 received badge  Famous Question (source)
2019-01-28 06:30:29 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-05-24 13:40:43 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-05-24 13:40:43 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-04-05 15:43:54 -0500 received badge  Famous Question (source)
2017-02-06 07:44:23 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-02-06 07:44:23 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-11-01 05:52:31 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-03-04 03:31:20 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-02-27 20:44:03 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-02-27 20:44:03 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-10-21 18:10:39 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-10-21 06:11:23 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-10-18 10:17:30 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-10-18 07:36:58 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-27 08:45:54 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-06-04 19:41:48 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-04-03 12:01:02 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-04-03 12:01:02 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-02-10 23:36:09 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-01-01 07:25:04 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-01-01 07:25:04 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-12-16 05:01:37 -0500 marked best answer issue when I using pki as the token provider

Hi, I'm working under CentOS + Havana.

When I start keystone, I get error in both keystone.log and keystone-startup.log:

    2014-03-06 09:38:18.214 20199 INFO keystone.common.environment [-] Environment configured as: eventlet
    2014-03-06 09:38:18.413 20199 CRITICAL keystone [-] Class pki cannot be found (['Traceback (most recent call last):\n', ' File "/usr/lib/python2.6/site-packages/keystone/openstack/common/importutils.py", line 31, in import_class\n return getattr(sys.modules[mod_str], class_str)\n', "AttributeError: 'module' object has no attribute 'pki'\n"])

Anyone know why this happens???

Thanks.

-chen

My /etc/keystone/keystone.conf is :

  [DEFAULT]
  [sql]
  connection = mysql://keystone:keystone@host-db/keystone
  [identity]
  [credential]
  [trust]
  [os_inherit]
  [catalog]
  driver = keystone.catalog.backends.sql.Catalog
  [endpoint_filter]
  [token]
  driver = keystone.token.backends.memcache.Token
  provider = keystone.token.providers.pki
  [cache]
  [policy]
  [ec2]
  [assignment]
  [oauth1]
  [ssl]
  [signing]
  [ldap]
  [auth]
  methods = external,password,token,oauth1
  password = keystone.auth.plugins.password.Password
  token = keystone.auth.plugins.token.Token
  oauth1 = keystone.auth.plugins.oauth1.OAuth
  [paste_deploy]
2014-12-16 03:27:51 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-11-17 04:08:28 -0500 received badge  Notable Question (source)
2014-11-05 04:16:14 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-11-05 04:16:14 -0500 received badge  Notable Question (source)
2014-11-05 04:16:14 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-10-06 22:06:23 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-09-23 21:17:15 -0500 marked best answer keystone never delete expires token in database

keystone never delete expires token in database. And I noticed the token table has no index on “expired” and “valid”. Is this a bug, Or it is designed to work in this way? Why?

Thanks. -chen

2014-09-20 06:31:31 -0500 received badge  Notable Question (source)
2014-09-20 05:00:42 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-08-21 14:06:35 -0500 received badge  Notable Question (source)
2014-08-21 14:06:35 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-08-21 14:06:35 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-06-21 09:44:51 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-06-05 08:42:07 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-06-05 08:41:56 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-05-27 14:28:41 -0500 received badge  Teacher (source)
2014-05-27 12:59:39 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-05-26 04:15:38 -0500 received badge  Taxonomist
2014-05-26 02:59:04 -0500 answered a question Unable to launch new instance and nova boot command is failing with below error

Your instance id in log (ded56ad8-e5a2-46a6-b62e-c6519d6af402/disk) does not match any instance in the output of nova list.

Run command :

virsh list --all

Check if there is already an instance named "instance-00000002" but not in running status. like this:

 -     instance-00000002              shut off

Remove the instance from libvirt by hand:

virsh managedsave-remove instance-00000002
virsh undefine instance-00000002
2014-05-26 02:37:40 -0500 edited answer How do I rebase my changes to submit my first changes to OpenStack?

Looks like you need to rebase your changes, here is my steps, rebase is done by step 5-8.

  1. git clone $URL (get code, and the default branch name is "master")
  2. git checkout -b $my_branch_name (create my own branch)
  3. edit code under my own branch, and run unit test.
  4. git commit -a (commit change at local)
  5. git checkout master & git remote update & git pull (update master code)
  6. git checkout $my_branch_name
  7. git rebase master
  8. Repeat steps 3 &4 if required.
  9. git review