Ask Your Question

vikki's profile - activity

2014-12-03 13:18:56 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-12-03 13:18:56 -0500 received badge  Notable Question (source)
2014-11-11 02:32:40 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-05-26 02:27:41 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-05-23 01:43:16 -0500 received badge  Enthusiast
2014-05-19 01:06:36 -0500 asked a question how to add openstack VM's with corporate Active directory?

Hi i am having OpenStack Havana Data center, now i want to add all OpenStack VM's with Corporate Active Directory but while adding user's with Administrators group its not able to fetch the users from corporate Active Directory.

Please suggest me.

2014-05-14 08:34:49 -0500 answered a question Grizzly: how can I delete instances that don't show up in "nova list" ? Is there any way to shut them down and free their resources?

Change the status from database and then try to delete.

2014-05-14 08:06:53 -0500 answered a question Openstack Icehouse not loading dashboard

This is because that when you reinstall nova-api on Ubuntu, it will automatically restart that services (yes, services), when you come across such problem, pealse just check service nova-api status or ps aux | grep nova-api to ensure nova-api is running, if not, simplily restart it with service nova-api restart

the deep root cause should be digged out if you can help us. if nova-api is down, check /var/log/nova/nova-api.log to look for latest error message.

Hope it will resolves your problems.

2014-05-14 07:52:48 -0500 received badge  Editor (source)
2014-05-14 07:51:20 -0500 asked a question i am getting error while adding Openstack vm's with corporate Active Directory

it's taking too much time to add Windows vm's with AD and unable to Add AD user's with any group(Assigning Administrator role) in windows2008R2 .

Error: This computer was not able to set up a secure session with a domain controller in domain XYZ due to the following:

There are currently no logon servers available to service the logon request. This may lead to authentication problems.Make sure that this computer is connected to the network.If the problem persist, please contact your domain administrator.

Can anyone suggest me where is the problem ???

Thanks in advance.

2014-04-11 01:13:09 -0500 answered a question How to create a QCOW2 image for Oracle Linux 5.4?

i am having oracle linux5.10 it's working fine on virt-manager, on openstack it's uploaded successfully.

but while launching its not booting properly .its searching for /dev/root which is lvm and its not working ...

please any one can help me in that?

thanks in advance.

2014-04-10 09:01:30 -0500 commented question Create QCOW2 oracle 5.4 linux image and in instance ?

hi any update on above issues, i am also facing the same problem. can any one help me in that???????

thanks in advance!

2014-04-05 07:29:05 -0500 answered a question Multiple L3 agents affect each other's namespace

it is possible without this patch also, i saw somewhere but din't remember the link.but i am sure this is possible in havana without this patch.