Ask Your Question

vicd's profile - activity

2011-03-03 15:31:27 -0500 answered a question error proxy server 404, auth server 404 not found, account-server 404

yes, indeed there was a old auth.db thing. I removed it and now i can add account. I think the problem is solved. Thanks for the help.

2011-03-02 22:32:34 -0500 asked a question error proxy server 404, auth server 404 not found, account-server 404

Hi all, Really stuck with 503 and 404 errors, hope someone can help out. I made 5 VMs using Xen. 1 for proxy, 1 for auth and 3 for storage node on one network (192.168.2.0/24). I am using a image made by dd as the storage space on each storage node. And mount the storage on /mnt/sdb1 by using /etc/fstab.

I am trying to create account by using this command: swift-auth-add-user -K mystring -a system root testpass

And get the following error logs from proxy, auth and storage node.

#proxy Mar 2 22:24:50 proxy proxy-server HTTP PERF: 0.04600 seconds to GET 192.168.2.9:11000 /token/AUTH_tke1e77e0eca4a488c9cf24f6ab4eab86e) Mar 2 22:24:50 proxy proxy-server HTTP PERF: 0.00889 seconds to PUT 192.168.2.6:6002 /mnt/sdb1/160983/AUTH_03e14b677aa84febad65c593217c41f2) (txn: tx6fac84b4-f5b2-400b-976a-7613fda0fcae) Mar 2 22:24:50 proxy proxy-server HTTP PERF: 0.00775 seconds to PUT 192.168.2.5:6002 /mnt/sdb1/160983/AUTH_03e14b677aa84febad65c593217c41f2) (txn: tx6fac84b4-f5b2-400b-976a-7613fda0fcae) Mar 2 22:24:50 proxy proxy-server HTTP PERF: 0.01953 seconds to PUT 192.168.2.7:6002 /mnt/sdb1/160983/AUTH_03e14b677aa84febad65c593217c41f2) (txn: tx6fac84b4-f5b2-400b-976a-7613fda0fcae) Mar 2 22:24:50 proxy proxy-server - 192.168.2.9 02/Mar/2011/21/24/50 PUT /v1/AUTH_03e14b677aa84febad65c593217c41f2 HTTP/1.0 404 - - .super_admin%3A.single_use%2CAUTH_tke1e77e0eca4a488c9cf24f6ab4eab86e - - - tx6fac84b4-f5b2-400b-976a-7613fda0fcae - 0.0434

#auth Mar 2 22:24:50 auth auth-server validate_token('AUTH_tke1e77e0eca4a488c9cf24f6ab4eab86e', _, _) = (86399.974477052689, '.super_admin', '.single_use', '.reseller_admin') [0.04] Mar 2 22:24:50 auth auth-server 192.168.2.8 - - [02/Mar/2011:21:24:50 +0000] "GET /token/AUTH_tke1e77e0eca4a488c9cf24f6ab4eab86e HTTP/1.0" 204 - "-" "-" - - - - - - - - - "-" "192.168.2.8" "-" 0.0383 Mar 2 22:24:50 auth auth-server ERROR attempting to create account http://192.168.2.8:80/v1/AUTH_03e14b677aa84febad65c593217c41f2 (http://192.168.2.8:80/v1/AUTH_03e14b6...) : 404 Not Found Mar 2 22:24:50 auth auth-server FAILED create_user('system', 'root', _, True, False) [0.11] Mar 2 22:24:50 auth auth-server 127.0.0.1 - - [02/Mar/2011:21:24:50 +0000] "PUT /account/system/root HTTP/1.0" 503 - "-" "-" - - - - - - - - - "-" "127.0.0.1" "-" 0.1137

#storage node Mar 2 22:24:50 storage1 account-server 192.168.2.8 - - [02/Mar/2011:21:24:50 +0000] "PUT /mnt/sdb1/160983/AUTH_03e14b677aa84febad65c593217c41f2" 404 - "tx6fac84b4-f5b2-400b-976a-7613fda0fcae" "-" "-" 0.0003 ""

Thanks for any help in advance!!