Ask Your Question

peruzzijl's profile - activity

2015-05-13 09:21:44 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-05-13 09:21:44 -0600 received badge  Famous Question (source)
2014-02-15 03:22:28 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-02-10 20:16:23 -0600 answered a question RDO Install Failing keystone-all

I ended up performing a re-install of the OS, which fixed the issue. My guess is that I had previously installed devstack which may have thrown off some things..?

2014-02-10 10:11:14 -0600 answered a question Host does not listen on Port 22

My guess, without seeing any logs, would be that you don't have IP address 192.168.233.128 bound to a network card on your host. I would suggest either adding a virtual interface with that IP or using a static IP on your client. What does your ifconfig show?

2014-02-10 09:25:34 -0600 asked a question RDO Install Failing keystone-all

My RDO install keeps failing due to a error in the keystone-all command. Looks as though it's attempting to call a function that takes 0 arguments but it's passing 2...

[root@localhost ~]# keystone-all 
Traceback (most recent call last): 
  File "/bin/keystone-all", line 100, in <module> 
    config.setup_logging(CONF, product_name='keystone') 
TypeError: setup_logging() takes no arguments (2 given)

I've exhausted everything outside of completely reinstalling the host, which I am willing to do but only as my very last option. My Environment:

Fedora 19 64bit
Linux localhost 3.12.9-201.fc19.x86_64 #1 SMP Wed Jan 29 15:44:35 UTC 2014 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
mysql  Ver 15.1 Distrib 5.5.34-MariaDB, for Linux (x86_64) using readline 5.1
keystone --version  0.5.0.2

thanks in advance for the assistance.