Ask Your Question

Pradipta_OS_M's profile - activity

2020-02-15 16:08:24 -0600 received badge  Nice Question (source)
2017-01-05 23:33:31 -0600 answered a question cannot login to instance?

Hi Khan,

I have gone through your above-described query. Please help me to provide the below clarification.

  1. are you able to access the console of vm through virt-manager? If yes, please check is the vm have a valid IP or not
  2. Is the network namespace has created successfully? If vm have a valid IP, are able to access the IP through namespace.
  3. List item If possible please share dump details of the instance to verify all the parameter.

Since you tried with vCenter environment and had the same issue. Could you please share some valid log which helps us to debug in this issue deeply.

Regards, Pradipta

2017-01-05 08:05:18 -0600 received badge  Famous Question (source)
2016-12-04 02:27:08 -0600 received badge  Famous Question (source)
2016-09-15 10:34:15 -0600 received badge  Popular Question (source)
2016-09-15 10:34:15 -0600 received badge  Notable Question (source)
2016-08-23 05:53:28 -0600 asked a question Bay Creation Failed on Magnum 2.0.0

Hi Magnum Experts,

Please help me to fix Magnum bay creation issue. I installed OSC Mitaka Multinode setup on Ubuntu 14.04 trusty OS.

Using below Magnum Official link I configured Magnum and created baymodel. But getting failed while creating bay use of the same baymodel. In the debug details I could see the it get failed to discovery this "https://discovery". Kindly help me if something I missed or need to modify any parameter in conf file.

Link: http://docs.openstack.org/developer/m...

Bay Creation Debug Details:

root@controller:~# magnum --debug bay-create --name bay1 --baymodel swarm-fedora --master-count 1 --node-count 1
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('v2token = keystoneauth1.loading._plugins.identity.v2:Token')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('admin_token = keystoneauth1.loading._plugins.admin_token:AdminToken')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('v3oidcauthcode = keystoneauth1.loading._plugins.identity.v3:OpenIDConnectAuthorizationCode')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('v2password = keystoneauth1.loading._plugins.identity.v2:Password')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('v3password = keystoneauth1.loading._plugins.identity.v3:Password')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('v3oidcpassword = keystoneauth1.loading._plugins.identity.v3:OpenIDConnectPassword')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('token = keystoneauth1.loading._plugins.identity.generic:Token')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('v3token = keystoneauth1.loading._plugins.identity.v3:Token')
DEBUG (extension:157) found extension EntryPoint.parse('password = keystoneauth1.loading._plugins.identity.generic:Password')
DEBUG (session:248) REQ: curl -g -i -X GET http://192.168.100.2:35357/v3 -H "Accept: application/json" -H "User-Agent: keystoneauth1/2.4.0 python-requests/2.9.1 CPython/2.7.6"
INFO (connectionpool:208) Starting new HTTP connection (1): 192.168.100.2
DEBUG (connectionpool:388) "GET /v3 HTTP/1.1" 200 253
DEBUG (session:277) RESP: [200] Content-Length: 253 Vary: X-Auth-Token Keep-Alive: timeout=5, max=100 Server: Apache/2.4.7 (Ubuntu) Connection: Keep-Alive Date: Tue, 23 Aug 2016 10:36:42 GMT x-openstack-request-id: req-94fd8e43-b33b-4da9-a421-4f5ca3d11512 Content-Type: application/json X-Distribution: Ubuntu
RESP BODY: {"version": {"status": "stable", "updated": "2016-04-04T00:00:00Z", "media-types": [{"base": "application/json", "type": "application/vnd.openstack.identity-v3+json"}], "id": "v3.6", "links": [{"href": "http://192.168.100.2:35357/v3/", "rel": "self"}]}}

DEBUG (base:165) Making authentication request to http://192.168.100.2:35357/v3/auth/tokens
DEBUG (connectionpool:388) "POST /v3/auth/tokens HTTP/1.1" 201 5998
DEBUG (session:248) REQ: curl -g -i -X GET http://192.168.100.2:9511/v1/baymodels/swarm-fedora -H "User-Agent: keystoneauth1/2.4.0 python-requests/2.9.1 CPython/2.7.6" -H "Content-Type: application/json" -H "Accept: application/json" -H "X-Auth-Token: {SHA1}b88fc8b725b30c6cebadaf67a270b734245cebc8"
INFO (connectionpool:208) Starting new HTTP connection (1): 192.168.100.2
DEBUG (connectionpool:388) "GET /v1/baymodels/swarm-fedora HTTP/1.1" 200 1061
DEBUG (session:277) RESP: [200] OpenStack-API-Minimum-Version: container-infra 1.1 vary: OpenStack-API-Version OpenStack-API-Maximum-Version: container-infra 1.1 Content-Length: 1061 Server: WSGIServer/0.1 Python/2.7.6 OpenStack-API-Version: container-infra 1.1 Date: Tue, 23 Aug 2016 10:36:43 GMT Content-Type: application/json; charset=UTF-8 x-openstack-request-id: req-2fbcb19c-ea1f-49c0-970b-e5a2cf5fd494
RESP BODY: {"insecure_registry": null, "links ...
(more)
2015-11-19 09:55:17 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-11-17 02:36:51 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-11-16 23:54:05 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-11-14 01:34:40 -0600 asked a question nova hypervisor-list empty on Liberty

Hi Friend,

I have installed Liberty on 3 node Ubuntu. After configuration of Compute node I could see hypervisor list is empty..

Please find the below details as per my observation and suggest me for any possible solution on this.

nova hypervisor-list
+----+---------------------+-------+--------+
| ID | Hypervisor hostname | State | Status |
+----+---------------------+-------+--------+
+----+---------------------+-------+--------+

@compute:~# nova service-list
+----+------------------+------------+----------+---------+-------+----------------------------+-----------------+
| Id | Binary           | Host       | Zone     | Status  | State | Updated_at                 | Disabled Reason |
+----+------------------+------------+----------+---------+-------+----------------------------+-----------------+
| 1  | nova-consoleauth | controller | internal | enabled | up    | 2015-11-14T07:17:53.000000 | -               |
| 2  | nova-scheduler   | controller | internal | enabled | up    | 2015-11-14T07:17:54.000000 | -               |
| 3  | nova-conductor   | controller | internal | enabled | up    | 2015-11-14T07:17:57.000000 | -               |
| 4  | nova-compute     | compute    | nova     | enabled | up    | 2015-11-14T07:18:02.000000 | -               |
+----+------------------+------------+----------+---------+-------+----------------------------+-----------------+




/usr/bin/nova-compute --config-file=/etc/nova/nova.conf --config-file=/etc/nova/nova-compute.conf
    2015-11-17 23:06:29.815 12878 ERROR nova.compute.manager [req-56422772-48a6-4394-9d02-fbd5c1e886f1 - - - - -] No compute node record for host compute
    2015-11-17 23:06:29.818 12878 INFO nova.compute.resource_tracker [req-56422772-48a6-4394-9d02-fbd5c1e886f1 - - - - -] Auditing locally available compute resources for node compute.liberty.labs
    2015-11-17 23:06:29.820 12878 ERROR nova.compute.manager [req-56422772-48a6-4394-9d02-fbd5c1e886f1 - - - - -] Error updating resources for node compute.liberty.labs: [Errno 2] No such file or directory: '/usr/lib/python2.7/dist-packages/instances'

Configuration file as per below reference link:

http://docs.openstack.org/liberty/ins... https://ask.openstack.org/en/question... http://wiki.libvirt.org/page/Failed_t...

In compute node the loaded the KVM kernel module and noticed the parameter has configured properly

@compute:~# lsmod | grep kvm
kvm_intel             151552  0
kvm                   479232  1 kvm_intel

 virsh -c qemu:///system list
 Id    Name                           State
----------------------------------------------------

ll /var/run/libvirt/libvirt-sock
srwxrwx--- 1 root libvirtd 0 Nov 14 00:50 /var/run/libvirt/libvirt-sock=

/etc/libvirt/libvirtd.conf
unix_sock_group = "libvirtd"

Nova Configuration "nova.conf" and "nova-compute.conf" files for compute node..

/etc/nova/nova.conf
[DEFAULT]
verbose = True
rpc_backend = rabbit
auth_strategy = keystone
my_ip = 192.168.100.3
network_api_class = nova.network.neutronv2.api.API
security_group_api = neutron
linuxnet_interface_driver = nova.network.linux_net.LinuxOVSInterfaceDriver
firewall_driver = nova.virt.firewall.NoopFirewallDriver
[oslo_messaging_rabbit]
rabbit_host = 192.168.100.2
rabbit_userid = openstack
rabbit_password = openstack
[keystone_authtoken]
auth_uri = http://192.168.100.2:5000
auth_url = http://192.168.100.2:35357
auth_plugin = password
project_domain_id = default
user_domain_id = default
project_name = service
username = nova
password = nova
dhcpbridge_flagfile=/etc/nova/nova.conf
dhcpbridge=/usr/bin/nova-dhcpbridge
logdir=/var/log/nova
state_path=/var/lib/nova
lock_path=/var/lock/nova
force_dhcp_release=True
libvirt_use_virtio_for_bridges=True
ec2_private_dns_show_ip=True
api_paste_config=/etc/nova/api-paste.ini
enabled_apis=osapi_compute,metadata
[vnc]
enabled = True
vncserver_listen = 0.0.0.0
vncserver_proxyclient_address = 192.168.100.3
novncproxy_base_url = http://192.168.100.2:6080/vnc_auto.html
[glance]
host = 192.168.100.2
[oslo_concurrency]
lock_path = /var/lib/nova/tmp
[neutron]
url = http://192.168.100.2:9696
auth_url = http://192.168.100.2:35357
auth_plugin = password
project_domain_id = default
user_domain_id = default
region_name = RegionOne
project_name = service
username = neutron
password = neutron
[cinder]
os_region_name = RegionOne

/etc/nova/nova-compute.conf
[DEFAULT]
compute_driver=libvirt.LibvirtDriver
[libvirt]
virt_type=qemu
2015-09-08 04:01:37 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-09-07 22:43:05 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-09-07 22:43:05 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-09-02 07:37:18 -0600 marked best answer Instance failed with "binding_failed" error on RHEL7 Openstack Icehouse

Hi All,

I checked many similar query and I updated my configuration files for Compute and Neutron using below url. But having same (vif_type=binding_failed) issue. I shared my all Nova and Neutron Configuration files with recent log. I can understand there small bug I couldn't find out. Please check my configuration files and request to give a solution.

image descriptionhttps://ask.openstack.org/en/question... https://kashyapc.fedorapeople.org/vir...

Neutron Log
    server.log (grep -i error  nova-compute.log | tail -f)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2015-01-07 23:46:05.039 1387 INFO neutron.wsgi [req-f6093f47-e8e4-41f7-9c6e-2cfab124cd7d None] 192.168.2.52 - - [07/Jan/2015 23:46:05] "GET //v2.0/ports.json?tenant_id=9d70490f1dfe4b88bfab45f552a27e75&device_id=da048196-baf7-426c-9e06-ff1f6cd218eb HTTP/1.1" 200 202 0.009181
2015-01-07 23:46:05.080 1387 INFO neutron.wsgi [req-f6093f47-e8e4-41f7-9c6e-2cfab124cd7d None] (1387) accepted ('192.168.2.52', 54412)
2015-01-07 23:46:05.093 1387 INFO neutron.wsgi [req-b40e2862-a0b9-4744-9135-3174045fa774 None] 192.168.2.52 - - [07/Jan/2015 23:46:05] "GET //v2.0/networks.json?tenant_id=9d70490f1dfe4b88bfab45f552a27e75&shared=False HTTP/1.1" 200 912 0.012133
2015-01-07 23:46:05.095 1387 INFO neutron.wsgi [req-b40e2862-a0b9-4744-9135-3174045fa774 None] (1387) accepted ('192.168.2.52', 54413)
2015-01-07 23:46:05.104 1387 INFO neutron.wsgi [req-21e12733-622a-4c17-b5d7-b1eac5cf7a0c None] 192.168.2.52 - - [07/Jan/2015 23:46:05] "GET //v2.0/networks.json?shared=True HTTP/1.1" 200 205 0.008562

    Nova Log
    nova-compute.log (grep -i error  server.log | tail -f)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2015-01-07 23:45:29.025 1313 ERROR nova.compute.manager [req-cf035b15-008b-4f17-87a6-a53d1cef27c9 8fba366273ec429faaeb9548b14eaab8 9d70490f1dfe4b88bfab45f552a27e75] [instance: da048196-baf7-426c-9e06-ff1f6cd218eb] Instance failed to spawn
2015-01-07 23:45:29.071 1313 DEBUG nova.compute.manager [req-cf035b15-008b-4f17-87a6-a53d1cef27c9 8fba366273ec429faaeb9548b14eaab8 9d70490f1dfe4b88bfab45f552a27e75] [instance: da048196-baf7-426c-9e06-ff1f6cd218eb] Clean up resource before rescheduling. _reschedule_or_error /usr/lib/python2.7/site-packages/nova/compute/manager.py:1414
2015-01-07 23:45:29.076 1313 ERROR nova.virt.libvirt.driver [-] [instance: da048196-baf7-426c-9e06-ff1f6cd218eb] During wait destroy, instance disappeared.
2015-01-07 23:45:29.228 1313 DEBUG neutronclient.v2_0.client [-] Error message: 404 Not Found
2015-01-07 23:45:29.376 1313 ERROR nova.compute.manager [req-cf035b15-008b-4f17-87a6-a53d1cef27c9 8fba366273ec429faaeb9548b14eaab8 9d70490f1dfe4b88bfab45f552a27e75] [instance: da048196-baf7-426c-9e06-ff1f6cd218eb] Error: Unexpected vif_type=binding_failed
    ==========================================================================
    3 Node Configuration
    Controller Node ( 192.168.2.51) - MariaDB, Keystone, RabbitMQ, Swift, Cinder and Glance


Neutron node (192.168.2.53)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Note - sed -i 's,plugins/openvswitch/ovs_neutron_plugin.ini,plugin.ini,g' /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/neutron-openvswitch-agent.service

1. neutron.conf:
grep ^[^#] /etc/neutron/neutron.conf
[DEFAULT]
[DEFAULT]
auth_strategy = keystone
rpc_backend = neutron.openstack.common.rpc.impl_kombu
rabbit_host = 192.168.2.51
rabbit_port = 5672
rabbit_userid = neutron
rabbit_password = neutron
core_plugin = ml2
service_plugins = router
force_gateway_on_subnet = True
notify_nova_on_port_status_changes = True
notify_nova_on_port_data_changes = True
nova_url = http://192.168.2.52:8774/v2
nova_admin_username = nova
nova_admin_tenant_name = services
nova_admin_password = nova
nova_admin_auth_url = http://192.168.2.51:35357/v2.0
[quotas]
[agent]
[keystone_authtoken]
auth_host = 192.168.2.51
admin_tenant_name = services
admin_user = neutron
admin_password = neutron
auth_uri = http://192.168.2.51:5000
auth_protocol = http
auth_port = 35357
[database]
connection = mysql://neutron:neutron@192.168.2.51/neutron_ml2
[service_providers]
service_provider=LOADBALANCER:Haproxy:neutron.services.loadbalancer.drivers.haproxy.plugin_driver.HaproxyOnHostPluginDriver:default
service_provider=VPN:openswan:neutron.services.vpn.service_drivers.ipsec.IPsecVPNDriver:default ...
(more)
2015-09-01 00:46:44 -0600 answered a question Nova - Restart nova service in devstack

If the status is disabled or the state is XXX, connect the compute node to the controller node manually.

nohup /usr/bin/python /usr/bin/nova-network --config-file /etc/nova/nova.conf --logfile /var/log/nova/network.log &

Also update same entry rc.local file... Please check availability to nova-network for your Openstack environment. It might be diff location /usr/bin/nova-network in your environment.

2015-08-31 01:32:39 -0600 answered a question cannot access ubuntu vm console

Make sure use cloud image instead of use ISO ..

2015-08-31 01:30:47 -0600 commented question instance cant boot from local disk after installing ISO

You have to use qcow2 or cloudinit to create cloud image. Then you have to upload that image to glance with proper Hypervisory supported parameter. Using ISO you can not provision instance..

2015-08-31 00:51:33 -0600 received badge  Autobiographer
2015-08-31 00:27:21 -0600 asked a question Openstack VNC Issue for ESX Integration - Failed to connect to server (code: 1006)

Hi Expert,

I am getting an issue to access the console from Horizon. I am using VMware vCenter as Compute node for my Openstack Juno environment. From Openstack site I could see everything is good, but the "nova-consoleauth" is not running, Also unable to restart it manually.

Please have a look into the below details and kindly provide me the solution.

controller - 10.83.204.109

running:
nova-consoleauth (Stopped)
nova-novncproxy

nova.conf:
novncproxy_host=0.0.0.0
novncproxy_port=6080
novncproxy_base_url=http://10.83.204.109:6080/vnc_auto.html

compute - 10.83.204.31

running:
nova-compute

nova.conf:
vnc_enabled=True
novncproxy_base_url=http://10.83.204.109:6080/vnc_auto.html
vncserver_listen=0.0.0.0
vncserver_proxyclient_address=10.83.204.31

From vCneter enviroment please let me know whether I can open any port from Security profile from ESX server to allow the vnc protocol.

Also noticed that in VM instance (.vmx) file below parameter has updated, but we are using port 6080 from Openstack controller for VNC port.

RemoteDisplay.vnc.enabled = "true"
RemoteDisplay.vnc.port = "5900"
2015-08-20 22:40:27 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-08-20 20:30:12 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-08-20 04:42:03 -0600 asked a question Unable to collect statistics meter compute.node.cpu.* data using Ceilometer command

Hi Experts,

Please help me on this issue. I want get the statistics using meter 'compute.node.cpu.percent' for the resource Compute Node and VM instance, but I could not see any statistics while I tried below command.

ceilometer statistics --meter compute.node.cpu.percent -q 'resource_id=compute-0'
+--------+--------------+------------+-----+-----+-----+-----+-------+----------+----------------+--------------+
| Period | Period Start | Period End | Max | Min | Avg | Sum | Count | Duration | Duration Start | Duration End |
+--------+--------------+------------+-----+-----+-----+-----+-------+----------+----------------+--------------+
+--------+--------------+------------+-----+-----+-----+-----+-------+----------+----------------+--------------+

I could see ComputeDriverCPUMonitor update in nova configuration file.

/etc/nova/nova.conf
compute_monitors=ComputeDriverCPUMonitor,VswitchMonitor

Refer document: http://docs.openstack.org/admin-guide...

Thank You, Pradipta

2015-07-06 04:32:59 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-07-06 04:32:59 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-05-22 02:45:33 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-05-21 21:27:37 -0600 commented answer Keystone socket error "[Errno 98] Address already in use"

I didn't use packstack installation process.. So shall I change th below file for port 5000 & 35357

/etc/httpd/conf.d/wsgi-keystone.conf

2015-05-21 10:58:44 -0600 asked a question Error " coercing to Unicode: need string or buffer " -- Juno Keystone

Hi,

I am getting an issue at the time of Dashboard configuration. The issue is after dashboard configuration the keystone service got stop and getting 400 error, But keystone is working fine when I uninstall the Dashboard service.

I am using same host for both Keystone and dashboard configuration. Configured conf files as per the official below link.

Kindly help me How I will fix this issue..

Document link: http://docs.openstack.org/juno/instal...

[root@controler ~]# keystone --debug user-list
DEBUG:keystoneclient.auth.identity.v2:Making authentication request to http://15.218.153.170:35357/v2.0/tokens
INFO:requests.packages.urllib3.connectionpool:Starting new HTTP connection (1): 15.218.153.170
DEBUG:requests.packages.urllib3.connectionpool:"POST /v2.0/tokens HTTP/1.1" 200 1758
DEBUG:keystoneclient.session:REQ: curl -i -X GET http://15.218.153.170:35357/v2.0/users -H "User-Agent: python-keystoneclient" -H "X-Auth-Token: TOKEN_REDACTED"
INFO:requests.packages.urllib3.connectionpool:Starting new HTTP connection (1): 15.218.153.170
DEBUG:requests.packages.urllib3.connectionpool:"GET /v2.0/users HTTP/1.1" 400 121
DEBUG:keystoneclient.session:RESP:
DEBUG:keystoneclient.session:Request returned failure status: 400
coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found (HTTP 400)


/var/log/keystone/keystone
2015-05-21 21:14:07.836 5428 TRACE keystone.common.wsgi     mtime = os.path.getmtime(filename)
2015-05-21 21:14:07.836 5428 TRACE keystone.common.wsgi   File "/usr/lib64/python2.7/genericpath.py", line 54, in getmtime
2015-05-21 21:14:07.836 5428 TRACE keystone.common.wsgi     return os.stat(filename).st_mtime
2015-05-21 21:14:07.836 5428 TRACE keystone.common.wsgi TypeError: coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found
2015-05-21 21:14:07.836 5428 TRACE keystone.common.wsgi
2015-05-19 15:49:16 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-05-18 00:30:53 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-05-17 07:37:51 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-05-16 21:55:06 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-05-16 21:48:41 -0600 asked a question Keystone socket error "[Errno 98] Address already in use"

Hi,

I couldn't able to configure keystone on Killo, since I am getting socket error. Please find the below configuration and error details and help me to fix this issue..

Doc link: http://docs.openstack.org/kilo/instal...

==> /var/log/keystone/keystone.log <==
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/keystone/server/eventlet.py", line 54, in launch_with
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone     self.server.listen()
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/keystone/common/environment/eventlet_server.py", line 105, in listen
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone     backlog=backlog)
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/eventlet/convenience.py", line 43, in listen
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone     sock.bind(addr)
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone   File "/usr/lib64/python2.7/socket.py", line 224, in meth
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone     return getattr(self._sock,name)(*args)
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone error: [Errno 98] Address already in use
2015-05-17 07:54:38.106 3116 TRACE keystone

[root@controler ~]# keystone-all --config-file /etc/keystone/keystone.conf
2015-05-17 08:00:59.310 3212 CRITICAL keystone [-] ConfigFileNotFound: An unexpected error prevented the server from fulfilling your request.
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone Traceback (most recent call last):
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone   File "/usr/bin/keystone-all", line 36, in <module>
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone     eventlet_server.run(possible_topdir)
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/keystone/server/eventlet.py", line 135, in run
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone     paste_config = config.find_paste_config()
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone   File "/usr/lib/python2.7/site-packages/keystone/config.py", line 91, in find_paste_config
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone     raise exception.ConfigFileNotFound(config_file=paste_config_value)
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone ConfigFileNotFound: An unexpected error prevented the server from fulfilling your request.
2015-05-17 08:00:59.310 3212 TRACE keystone

[root@controler ~]# ps -ef | grep -i keystone
keystone  2759  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2760  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2761  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2762  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2763  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2764  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2765  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2766  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2767  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND
keystone  2768  1209  0 08:21 ?        00:00:00 (wsgi:keystone- -DFOREGROUND


/etc/keystone/keystone.conf
[DEFAULT]
admin_token = 8f5b05a867711c01afc1
log_dir = /var/log/keystone
verbose = True
[token ...
(more)
2015-05-13 00:57:53 -0600 received badge  Famous Question (source)