Ask Your Question

Marcos Vinicios's profile - activity

2019-09-30 17:45:04 -0600 received badge  Notable Question (source)
2019-07-21 11:31:26 -0600 received badge  Famous Question (source)
2019-04-30 09:04:26 -0600 commented answer My instance not acess the internet

Thanks for the reply, But in my case I'm using linux bridg.

2019-04-30 08:20:30 -0600 received badge  Popular Question (source)
2019-03-08 05:22:59 -0600 commented answer Unable to establish connection to keystone endpoint.

In CLI of Ubuntu Server. root@controller:~# openstack endpoint list

2019-03-07 08:10:59 -0600 answered a question Unable to establish connection to keystone endpoint.

Hello, in the Controller Node, run the comand openstack endpoint list and post the result...

2019-03-07 06:00:25 -0600 asked a question My instance not acess the internet

Hello everbody ! My instance not acess the internet. I can ping the gateway of self service network, I can ping the gateway of my router, also I can ping my floating IP, but I dont cant ping the internet. Anyone have any idea what's going on?

Thank you for the attention of the community ! : )

2018-11-15 15:23:53 -0600 received badge  Enthusiast
2018-11-14 03:02:16 -0600 received badge  Notable Question (source)
2018-11-13 04:27:41 -0600 commented answer Openstack Pike instance creation error - No valid host was found.

I have this result: Check: Resource Providers Result: Warning
Details: There are no compute resource providers in the Placement service but there are 2 compute nodes in the deployment. This means no compute nodes are reporting into the Placement service and need to be upgraded and/or fixed.

2018-11-13 04:27:41 -0600 answered a question Openstack Pike instance creation error - No valid host was found.

root@openstackcontroller:~# openstack host show openstackcompute +------------------+------------+-----+-----------+---------+ | Host | Project | CPU | Memory MB | Disk GB | +------------------+------------+-----+-----------+---------+ | openstackcompute | (total) | 4 | 3942 | 155 | | openstackcompute | (used_now) | 0 | 448 | 2 | | openstackcompute | (used_max) | 0 | 0 | 0 | +------------------+------------+-----+-----------+---------+

2018-11-13 03:49:22 -0600 received badge  Supporter (source)
2018-11-13 03:38:44 -0600 received badge  Popular Question (source)
2018-11-10 09:53:18 -0600 asked a question Openstack Pike instance creation error - No valid host was found.

Hello everyone. I'm having trouble creating an instance on Openstack Pike. All the services responsible for creating the instances are "UP", but when I run the "openstack server create" the instances get the error status ... When I run "openstack server show" + the name of the newly created instance, field "fault" I get the following error:

{u'message ': u'No valid host was found. ', u'code': 500, u'created ': u'2018-11-10T15: 04: 05Z'}

Does anyone have any idea what's going on?

Thank's for the attention of the community.