Srikanth Mergu's profile - activity

2015-01-23 05:41:13 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-01-05 03:52:23 -0600 received badge  Notable Question (source)
2014-08-27 08:05:16 -0600 received badge  Notable Question (source)
2014-04-02 19:24:01 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-03-27 16:31:08 -0600 received badge  Student (source)
2014-03-27 10:37:45 -0600 asked a question OS is not booting though instance is in Active State

Hi,

I already have openstack setup with 2 compute's which are working fine, I am able to create instances and able to use them perfectly, Recently i added one more compute to the existing setup, i installed packages which are required and everything seems to be okay. I am able to create instance. Instance is created without any errors and it is in active state but OS never boots.. So i booted same image in another compute node where it is booting properly. I am confused how come the same image works in one node but not in new node. I just need some help on this quickly.

Click the dropbox link for screenshot which shows the status of instance in terminal.

image description

2014-02-17 13:38:46 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-02-17 13:38:31 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-02-17 13:38:31 -0600 received badge  Notable Question (source)
2014-01-03 09:01:56 -0600 asked a question Not able to create snapshot in Havana

Hi,

When i try to create a snapshot from command line or from dashboard instance Task state is changing to image_snapshot,image_pending_upload,saving but it is not showing in the Snapshot list.. Even i am not able to see any entries in snapshots table of database

I cannot see any errors to find out what exactly is the issue.. Can any one help me out in this regards..

Thanks in advance..

2013-12-31 08:16:36 -0600 asked a question Not able to create snapshot in Havana

Hi,

When i try to create a snapshot from command line or from dashboard instance Task state is changing to image_snapshot,image_pending_upload,saving but it is not showing in the Snapshot list.. Even i am not able to see any entries in snapshots table of database

I cannot see any errors to find out what exactly is the issue.. Can any one help me out in this regards..

Thanks in advance..

2013-12-05 10:13:41 -0600 received badge  Famous Question (source)
2013-11-26 12:14:35 -0600 received badge  Scholar (source)
2013-11-26 12:14:32 -0600 received badge  Supporter (source)
2013-11-26 12:13:10 -0600 received badge  Notable Question (source)
2013-11-21 23:39:59 -0600 commented answer Cannot create instance snapshot in Havana

Previously it was upto 9292 only.. but yesterday i found in launchpad that adding v1 worked for some one.. so i just gave a try.. alright i will remove v1 and get back to you in email.. Thank you..

2013-11-21 23:23:39 -0600 received badge  Popular Question (source)
2013-11-21 23:03:43 -0600 commented answer Cannot create instance snapshot in Havana

Thank you dheerendra for quick response... Kindly check the below link for the output... http://pastebin.com/JvaYgUZs .....

2013-11-21 13:35:53 -0600 commented answer Cannot create instance snapshot in Havana

https://answers.launchpad.net/glance/+question/222698 I added v1 at the end and restart the service,, But no luck..

2013-11-21 12:47:54 -0600 commented answer Cannot create instance snapshot in Havana

1. Snapshot is successfully created. 2. No error in compute.log 3. This is some what intresting.. I can see the list in which i can see the names of snapshots which i tried and those are in active status.. 4. glance image-list shows the following output "publicURL endpoint for image not found."

2013-11-21 06:11:52 -0600 received badge  Editor (source)
2013-11-21 06:09:59 -0600 answered a question New Instance gets always into error status

Hi,

Add admin_token in nova/api-paste.ini from keystone/keystone.conf

For example: [filter:authtoken] paste.filter_factory = keystoneclient.middleware.auth_token:filter_factory auth_host=IP auth_uri=http://IP:5000 admin_tenant_name=service admin_user=nova admin_password=password admin_token=2fbab144200f45df1f41 (replace this with your admin token)

2013-11-21 06:06:02 -0600 asked a question Cannot create instance snapshot in Havana

Dear All,

Everything seems to work perfectly. I am able to create a snapshot of Volume but not running instance, I tried from Dashboard & Command line as well but i did not find a single error. Kindly help me out in this regards.