Ask Your Question

wufucious's profile - activity

2017-09-26 14:55:49 -0500 received badge  Student (source)
2017-06-26 18:45:01 -0500 received badge  Famous Question (source)
2017-06-20 05:23:24 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-06-20 05:23:24 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-05-16 02:04:46 -0500 commented answer Devstack but Expecting to find domain in project. The server could not comply with the request since it is either malformed or otherwise incorrect.

you are right. Thank you!

2017-05-16 02:04:23 -0500 received badge  Supporter (source)
2017-05-15 22:02:49 -0500 asked a question Devstack but Expecting to find domain in project. The server could not comply with the request since it is either malformed or otherwise incorrect.

Hi all,

I have followed the instruction (https://docs.openstack.org/developer/devstack/ (https://docs.openstack.org/developer/...)) to deploy a Ocata all-in-one OpenStack. I have also created a keystone script as shown below and sourced it. export OS_USERNAME=admin export OS_TENANT_NAME=admin export OS_PASSWORD=xxxxxx export OS_AUTH_URL=http://127.0.0.1/identity/v3 export PS1='[\u@\h \W(keystone_admin)]\$ '

The nova seems to work fine. [stack@controller tempest(keystone_admin)]$ nova list /usr/local/lib/python2.7/dist-packages/novaclient/client.py:278: UserWarning: The 'tenant_id' argument is deprecated in Ocata and its use may result in errors in future releases. As 'project_id' is provided, the 'tenant_id' argument will be ignored. warnings.warn(msg)

+----+------+--------+------------+-------------+----------+

| ID | Name | Status | Task State | Power State | Networks |

+----+------+--------+------------+-------------+----------+

+----+------+--------+------------+-------------+----------+

However, glance and whatever does not... [stack@controller tempest(keystone_admin)]$ glance image-list Expecting to find domain in project. The server could not comply with the request since it is either malformed or otherwise incorrect. The client is assumed to be in error. (HTTP 400) (Request-ID: req-53661bbb-7510-473c-966a-746649505fdd)

any suggestions? Thank you!