Ask Your Question

hultanu's profile - activity

2017-06-27 18:46:52 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-05-05 04:13:12 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-05-03 06:21:08 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-05-02 07:56:21 -0500 asked a question Openstack-ansible launching instance from remote

Hi ! I have the following playbook:

- name: Provisioning a VM with OpenStack
hosts: controller
tasks:
- name: Launch an instance
os_server:
state: present
auth:
auth_url: https://some-ip:5000/v3
username: admin
password: *********
project_id: 21b28a63816a40c083c0ef1a03ff2af7
project_name: admin
user_domain_name: "Default"
name: aa_ansible_testvm
network: public
region_name: RegionOne
timeout: 300
key_name: test
image: cirros
flavor: tempest1

The output i`m getting from running ansible-playbook test1.yml -vvv is this
"fatal: [89.42.132.220]: FAILED! => {
"changed": false,
"extra_data": null,
"failed": true,
"invocation": {
"module_args": {
"api_timeout": null,
"auth": null,
"auth_type": null,
"auto_floating_ip": false,
"auto_ip": false,
"availability_zone": "nova",
"boot_from_volume": false,
"boot_volume": null,
"cacert": null,
"cert": null,
"cloud": null,
"config_drive": false,
"delete_fip": false,
"endpoint_type": "public",
"flavor": "tempest1",
"flavor_include": null,
"flavor_ram": null,
"floating_ip_pools": null,
"floating_ips": null,
"image": "cirros",
"image_exclude": "(deprecated)",
"key": null,
"key_name": "test",
"meta": null,
"name": "Fuckoff3",
"network": null,
"nics": [],
"region_name": "RegionOne",
"reuse_ips": true,
"scheduler_hints": null,
"security_groups": [
"default"
],
"state": "present",
"terminate_volume": false,
"timeout": 180,
"userdata": null,
"validate_certs": false,
"verify": false,
"volume_size": false,
"volumes": [],
"wait": true
}
},
"msg": "Error fetching server list on :RegionOne: (Inner Exception: Problem with auth parameters)" }

I'm crying, it has been more than 2 days since i m not able to go beyond this. On localhost everything works fine, but from remote it does NOT want to do it. With or without sourcing the Openrc file, it still doesn't want to go. I tried everything i could find on google and nothing works.. Any Ideas? Please help !!

2017-05-02 07:56:20 -0500 asked a question Launching instance with Ansible

Hi ! I have the following playbook:

---
 - name: Provisioning a VM with OpenStack
 hosts: controller
  tasks:
    - name: Launch an instance
      os_server:
        state: present
        auth:
          auth_url: https://some-ip:5000/v3
          username: admin
          password: *********
          project_id: 21b28a63816a40c083c0ef1a03ff2af7
          project_name: admin
          user_domain_name: "Default" 
        name: aa_ansible_testvm
        network: public
        region_name: RegionOne
        timeout: 300
        key_name: test
        image: cirros
        flavor: tempest1

The output i`m getting from running ansible-playbook test1.yml -vvv is this

  "fatal: [89.42.132.220]: FAILED! => {  
    "changed": false,   
    "extra_data": null,   
    "failed": true,   
    "invocation": {  
        "module_args": {  
            "api_timeout": null,   
            "auth": null,   
            "auth_type": null,   
            "auto_floating_ip": false,   
            "auto_ip": false,   
            "availability_zone": "nova",   
            "boot_from_volume": false,   
            "boot_volume": null,   
            "cacert": null,   
            "cert": null,   
            "cloud": null,   
            "config_drive": false,   
            "delete_fip": false,   
            "endpoint_type": "public",   
            "flavor": "tempest1",   
            "flavor_include": null,   
            "flavor_ram": null,   
            "floating_ip_pools": null,   
            "floating_ips": null,   
            "image": "cirros",   
            "image_exclude": "(deprecated)",   
            "key": null,   
            "key_name": "test",   
            "meta": null,   
            "name": "Fuckoff3",   
            "network": null,   
            "nics": [],   
            "region_name": "RegionOne",   
            "reuse_ips": true,   
            "scheduler_hints": null,   
            "security_groups": [  
                "default"  
            ],   
            "state": "present",   
            "terminate_volume": false,   
            "timeout": 180,   
            "userdata": null,   
            "validate_certs": false,   
            "verify": false,   
            "volume_size": false,   
            "volumes": [],   
            "wait": true  
        }  
    },   
   `` "msg": "Error fetching server list on :RegionOne: (Inner Exception: Problem with auth parameters)"  ``
}

I'm crying, it has been more than 2 days since i m not able to go beyond this. On local host everything works fine, but from remote it does NOT want to do it. With or without sourcing the Openrc file, it still doesn't want to go. I tried everything and nothing works!!
Any Ideas? Please help !!