Ask Your Question

sima_attar2003's profile - activity

2020-02-28 04:11:18 -0600 received badge  Famous Question (source)
2019-01-05 11:11:24 -0600 received badge  Notable Question (source)
2018-07-10 07:10:00 -0600 received badge  Famous Question (source)
2018-05-30 08:19:56 -0600 received badge  Notable Question (source)
2018-05-29 09:00:21 -0600 received badge  Popular Question (source)
2018-05-28 03:07:59 -0600 asked a question Instance does'n get IP.

Hello, I know it may seem duplicate question, but in fact its not. I have a 4 node openstack in a real deployment, one controller and 3 computes. I have added another 6 compute nodes. On new compute nodes, instance launches successfully, and in dashboard it shows that instance gets IP, but inside the instance there is no IP assigned to it, "ip a" shows no IP and when I ping it through router, it in not reachable. inside the instance obviously "Network is unreachable" too, since no IP is assigned to it. The weird thing is that while launching the instance, there is no error log in controller and compute. The way I used for adding the new computes, is that I installed packages: openstsack-nova-compute, openstack-selinux, openstack-neutron, openstack-neutron-openvswitch on new computes. then I copy configuration files : nova.conf , neutron.conf, openvswitch-agent.ini from a properly working compute node, to the new ones. then I changes IP addresses and hostnames, plus chown of files, accordingly. after that start and enable the services.

Any help would be extremely appreciated.

2018-03-05 11:02:57 -0600 commented question Ceilometer Issues in Openstack Newton

Sorry to see such an organized question is left with no answer... I'm stuck with 3rd problem, did you find any solution??

2018-03-05 11:02:57 -0600 commented question Enabling Perf Measurements in Ceilometer

Hello. firstly, Would you please tell by which command you get this error? and secondly, please post your ceilometer log files if possible.

2018-03-04 02:38:35 -0600 received badge  Popular Question (source)
2018-01-16 00:50:18 -0600 commented answer How do I know that all of my object storage nodes are working properly?

Thanks for responding...I'd seen the monitoring tools before, but not satisfying......anyway, the second URL was helpful, thanx.

2018-01-15 23:52:31 -0600 received badge  Supporter (source)
2018-01-15 23:52:30 -0600 received badge  Scholar (source)
2018-01-15 04:27:28 -0600 asked a question How do I know that all of my object storage nodes are working properly?

Hello, I have installed a 4 node openstack, 1 as the controller and proxy server, 1 as compute node, and the other 2 as object storage nodes (swift) which has been added later after installing a 2 node openstack , all are running on virtual boxes in Hyper-V. The openstack version is Newton. Here are some questions, first: How do I make sure that both storage nodes are working properly???? Second: Should I be able to see a sign of storage nodes in my dashboard?? Third: Is there any way that I can change the replication factor?!

I appreciate any help.

2018-01-15 04:27:28 -0600 asked a question how do i know all of my object storage nodes in openstack are working properly?

Hello, I have installed a 4 node openstack, 1 as the controller and proxy server, 1 as compute node, and the other 2 as object storage nodes (swift) which has been added later after installing a 2 node openstack , all are running on virtual boxes in Hyper-V. The openstack version is Newton. Here are somequestions, first: How do I make sure that both storage nodes are working properly???? Second: Should I be able to see a sign of storage nodes in my dashboard?? Third: Is there any way that I can change the replication factor?!

I appreciate any help.

2018-01-15 00:10:58 -0600 received badge  Enthusiast