Ask Your Question

fred_t's profile - activity

2018-12-29 11:28:06 -0600 received badge  Famous Question (source)
2017-09-08 11:07:43 -0600 received badge  Notable Question (source)
2017-01-05 06:18:12 -0600 received badge  Notable Question (source)
2016-10-25 08:51:28 -0600 received badge  Popular Question (source)
2016-06-24 11:35:34 -0600 received badge  Popular Question (source)
2016-05-19 13:15:21 -0600 asked a question volume attachment does not work

I attached a volume to an instance in the dashboard, by volumes --> Manage Attachments.

However, there is still empty in the "Attached to" column, and I do not see the new disk in the instance.

Is there any idea what is wrong?

Thanks.

2016-04-29 22:28:38 -0600 asked a question new compute node does not show up

I am setting up the third compute node, (the previous two showed up immediately after set up), but it does not up show up in dashboard.

I see following in /var/log/nova/nova-compute.log:

2016-04-28 17:52:53.689 2544 INFO oslo_service.periodic_task [-] Skipping periodic task _periodic_update_dns because its interval is negative 2016-04-28 17:52:53.740 2544 INFO nova.virt.driver [-] Loading compute driver 'libvirt.LibvirtDriver' 2016-04-28 17:52:53.793 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connecting to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.806 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connected to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.814 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connecting to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.827 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connected to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.855 2544 INFO nova.service [-] Starting compute node (version 12.0.2) 2016-04-28 17:52:53.864 2544 INFO nova.virt.libvirt.driver [-] Connection event '1' reason 'None' 2016-04-28 17:52:53.876 2544 WARNING nova.virt.libvirt.driver [req-7c4a76dd-98ee-4c40-9ce1-6e3bde3ba200 - - - - -] Cannot update service status on host "compute26" since it is not registered. 2016-04-28 17:52:53.882 2544 INFO nova.virt.libvirt.host [req-7c4a76dd-98ee-4c40-9ce1-6e3bde3ba200 - - - - -] Libvirt host capabilities <capabilities>

Is there any idea why the compute node does not show up?

Thanks.

2016-04-29 22:28:38 -0600 asked a question new compute node does not show up

I am setting up the third compute node, (the previous two showed up immediately after I set them up), but it does not show up in the dashboard.

I see following in /var/log/nova/nova-compute.log:

2016-04-28 17:52:53.689 2544 INFO oslo_service.periodic_task [-] Skipping periodic task _periodic_update_dns because its interval is negative 2016-04-28 17:52:53.740 2544 INFO nova.virt.driver [-] Loading compute driver 'libvirt.LibvirtDriver' 2016-04-28 17:52:53.793 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connecting to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.806 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connected to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.814 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connecting to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.827 2544 INFO oslo.messaging._drivers.impl_rabbit [req-04cea10b-9346-48b0-9434-044138b2319b - - - - -] Connected to AMQP server on controller:5672 2016-04-28 17:52:53.855 2544 INFO nova.service [-] Starting compute node (version 12.0.2) 2016-04-28 17:52:53.864 2544 INFO nova.virt.libvirt.driver [-] Connection event '1' reason 'None' 2016-04-28 17:52:53.876 2544 WARNING nova.virt.libvirt.driver [req-7c4a76dd-98ee-4c40-9ce1-6e3bde3ba200 - - - - -] Cannot update service status on host "compute26" since it is not registered. 2016-04-28 17:52:53.882 2544 INFO nova.virt.libvirt.host [req-7c4a76dd-98ee-4c40-9ce1-6e3bde3ba200 - - - - -] Libvirt host capabilities <capabilities>

Is there any idea what went wrong?

Thanks.