Ask Your Question

alexes's profile - activity

2017-05-02 11:38:50 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-08-03 06:15:43 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-07-06 08:14:22 -0500 received badge  Popular Question (source)
2016-06-02 07:06:31 -0500 commented question how to make dns for newly created instances

Hi Eduardo. Thank you for your help. yes, just checked again. DNS server is in subnet definition. don't know how to attach screenshot here... instances are able to ping and connect to outside world, it's just me not able to ping them on their names, IP only

2016-06-01 11:02:33 -0500 asked a question how to make dns for newly created instances

Hello! I've got 2xESXi with Openstack Mitaka installed. everything is working fine (ping/ssh to instances and they are able to access internet) except instances don't get registered with DNS service. I use dnsmasq, it's alone working fine for whole my lab (6-8 VMs). Just can't figure out how to tell Openstack and dnsmasq that they need to work together. my config: one VM working as router to external network with apache, dnsmasq; dhcp agent on controller (dnsmasq too). cinder VM, compute VM. please turn me into right direction. thank you!

2016-06-01 10:52:48 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-01-14 14:14:59 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-01-10 01:06:24 -0500 received badge  Enthusiast
2016-01-08 05:45:00 -0500 received badge  Popular Question (source)
2016-01-06 05:52:58 -0500 commented answer Expecting to find username or userId in passwordCredentials...

hi Bharath, thank you for your answer. this is Liberty version of OpenStack I'm using. there's no link to 2.0 any more, API ver 3.0 as I understand. I tried your suggestion anyway and it won't run any commands like nova image-list, glance image-list etc...

2016-01-05 11:38:27 -0500 asked a question Expecting to find username or userId in passwordCredentials...

nova boot fails.. I've set up Liberty in Ubuntu. followed all the docs.openstack.org online. my config: 2 x ESXi connected by local switch which is connected to my router (provider net): controller (Ubuntu host) is on 1 ESXi, compute (Ubuntu host) is on another ESXi. controller has Keystone, MQ, Neutron, Ceilometer, Horizon compute has only Nova ... all the commands after install (nova image-list, flavor-list, neutron net-list etc) and Horizon are working just fine, when I'm trying to launch instance i'm getting this error:

BadRequest: Expecting to find username or userId in passwordCredentials - the server could not comply with the request since it is either malformed or otherwise incorrect. The client is assumed to be in error.

attaching nova-api.log is not allowed...