Ask Your Question

Arador68's profile - activity

2018-12-06 02:48:23 -0600 received badge  Notable Question (source)
2018-12-05 01:50:38 -0600 received badge  Enthusiast
2018-12-04 13:15:16 -0600 asked a question Change node IP in Fuel

I need and am trying to change the Management IP of a compute node in a Fuel deployed environment. I can change the IP of the node on the node with no issue but Astute keeps pushing the old IP to the /etc/hosts file and I don't know where or how to make the change in Fuel.

2018-12-04 13:09:55 -0600 answered a question Mirantis Fuel node change status

We found out that you can manually change status by editing the Nail Gun database.

2018-12-04 13:09:23 -0600 received badge  Notable Question (source)
2018-12-04 13:08:13 -0600 answered a question Fuel 8 stuck at "booting..."

We were able to resolve this by rebooting the MAAS server.

2018-12-04 13:06:40 -0600 answered a question Mirantis Fuel PXE bootstrap timing out at TFTP

The fix to this was to reboot the MAAS server. It wasn't the local environment but a disconnect that was occurring with between the MAAS and the Regional Image Server.

2018-12-04 13:05:37 -0600 received badge  Popular Question (source)
2018-10-26 04:04:08 -0600 received badge  Popular Question (source)
2018-10-24 12:39:08 -0600 asked a question Mirantis Fuel node change status

I have an environment where I know that the nodes provisioned. When I try to deploy them they error out and status shows error. I try to deploy them again and it tells me that the nodes are not provisioned, even though I can see from the console they are.

Is there a way to manually change the status back to provisioned?

2018-10-24 12:32:47 -0600 received badge  Supporter (source)
2018-10-24 12:32:37 -0600 answered a question Fuel 8 stuck at "booting..."

It turns out our MAAS server is flaky and required us to reboot it in order to get PXE running.

2018-10-09 09:56:25 -0600 asked a question Mirantis Fuel PXE bootstrap timing out at TFTP

When ever I boot a system to add it to Fuel I get a TFTP timeout. It successfully talks to the Fuel node, starts the TFTP negotiation, but then this happens.

PXE-E32: TFTP open timeout

We have a multi server deployment environment with Fuel, MAAS, and a internal Chef type system. Rebooting the MAAS server does clear the issue, but it reappears again 12-24 hours later. We also tried restarting the TFTP service on the Fuel node at first, but that stopped being effective quickly.

2017-02-25 17:24:39 -0600 received badge  Famous Question (source)
2016-09-05 09:03:26 -0600 received badge  Notable Question (source)
2016-06-20 05:12:11 -0600 received badge  Popular Question (source)
2016-06-09 18:12:10 -0600 asked a question Fuel 8 stuck at "booting..."

I created and configured an environment with 5 Bare Metal Dell Server nodes.

I initiated the deployment and it went through the installation of the Ubuntu OS.

Once installation was complete it rebooted and all 5 systems stick at "Booting..."

Is there something I did wrong or is this a bug in the PXE image?

Here is an image of what I am seeing

2016-06-09 17:56:31 -0600 received badge  Scholar (source)
2016-06-09 17:54:54 -0600 answered a question Fuel 8 sticks at "booting..." after deploying OS to node

I found the problem. Apparently the company bought systems that didn't include a raid controller or the ability to define the disk order. I placed the OS and other stuff like MySQL on the two OS size disks (300GB) and used the others (4TB) for storage. Since the two OS disks weren't at the top of the disk order they would not allow the system to boot to them. I put the OS on the first disk and now it is running fine. Closing this issue ticket.

2016-06-09 13:26:07 -0600 asked a question Fuel 8 sticks at "booting..." after deploying OS to node

I created and configured an environment with 5 Bare Metal Dell Server nodes.

I initiated the deployment and it went through the installation of the Ubuntu OS.

Once installation was complete it rebooted and all 5 systems stick at "Booting..."

Is there something I did wrong or is this a bug in the PXE image?

Here is an image of what I am seeing

2016-01-11 02:57:34 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-12-30 00:50:16 -0600 received badge  Student (source)
2015-12-19 21:55:36 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-12-19 21:55:36 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-12-18 07:17:53 -0600 asked a question Mirantis Fuel tabs no longer function

Yesterday the tabs in Fuel stopped working. This Fuel server has been up for months and no changes have been made to it. I can click on them but nothing happens. I am wondering if anyone else has seen this behaviour and how they fixed it.

I have rebooted the server, but it is still not allowing me to use the tabs like network and settings.

2015-11-04 05:14:42 -0600 received badge  Famous Question (source)
2015-11-02 08:48:54 -0600 received badge  Notable Question (source)
2015-11-02 08:48:54 -0600 received badge  Popular Question (source)
2015-10-30 00:15:05 -0600 asked a question Upgrade Kilo to Liberty instructions

I am looking for instructions on upgrading Kilo to Liberty but I have been unable to locate any. Can someone point me to a place that has these instructions?