Ask Your Question

sparrow's profile - activity

2015-10-27 02:24:49 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-10-26 02:31:54 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-10-21 20:45:13 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-10-12 07:50:48 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-09-25 07:51:39 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-24 01:13:20 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-23 06:16:00 -0500 asked a question Error in lbaas installation in kilo

I am following three node architecture with controller,network and compute. Everything is working fine but as I try to configure lbaas(load balancer as a service) my architecture does not work as expected and lbaas is also not working. There is no documentation available for kilo in three node architecture so I am following the same as for juno version from this link When I use #neutron agent-list on controller node I get this error
Unable to establish connection to http://controller:9696/v2.0/agents.json

Please help me in figuring out the issue.

2015-09-22 19:51:57 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-22 10:15:00 -0500 received badge  Nice Question (source)
2015-09-22 08:42:28 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-22 07:06:35 -0500 asked a question load balancer in openstack kilo

I am having my openstack kilo configuration with three nodes controller+network+compute. I am able to launch vm instance and allocate the network. Now I want to use load balancer in this architecture. In the openstack docs it is not mentioned for three node architecture. So If anyone can please help me with the correct document where I can find how to do this?

2015-09-18 10:38:37 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-17 18:06:42 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-16 01:47:52 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-15 09:55:08 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-15 03:23:30 -0500 received badge  Nice Question (source)
2015-09-15 02:59:16 -0500 received badge  Student (source)
2015-09-15 02:58:23 -0500 asked a question Installation guide for trove on openstack site is confusing

I am trying to configure trove service in my openstack environment. I am using kilo version with four nodes as controller, compute, network and block storage cinder. Openstack is working fine and able to launch the vms. I am following the manual installation guide from http://docs.openstack.org/developer/trove/dev/manual_install.html (openstack) . But it is confusing as it is asking to create the tenant but in openstack kilo there is no concept of tenant. So can anyone please help me in figuring this out?

2015-09-15 02:52:28 -0500 received badge  Supporter (source)
2015-09-03 11:47:04 -0500 asked a question I am trying to launch a windows server 2012 instance from my openstack kilo. But it's stuck at "Getting Ready".

This is the error I found in logs


2015-09-03 11:00:14.617 1696 DEBUG cloudbaseinit.metadata.services.httpservice [-] Getting metadata from: http://169.254.169.254/openstack/latest/meta_data.json (http://169.254.169.254/openstack/late...) _get_data C:\Program Files (x86)\Cloudbase Solutions\Cloudbase-Init\Python27\lib\site-packages\cloudbaseinit\metadata\services\httpservice.py:68

I tried accessing the address 169.254.169.254 from another machine and it's reachable even from there. Please suggest some workaround.