Ask Your Question

happyava's profile - activity

2016-07-20 06:43:45 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-07-20 06:43:45 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-07-20 06:43:45 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-30 03:02:47 -0500 received badge  Student (source)
2015-09-30 03:01:43 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-09-04 11:00:02 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-08-31 01:33:00 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-08-26 01:52:34 -0500 asked a question The requested URL /horizon was not found on this server

after successfully installed neutron, i moved to install horizon. Basically I followed the instruction from :http://docs.openstack.org/juno/install-guide/install/apt-debian/content/install_dashboard.html since i dont want to use debian, so i install in this way :

DEBIAN_FRONTEND=noninteractive apt-get install memcached libapache2-mod-wsgi openstack-dashboard

http://docs.openstack.org/havana/install-guide/install/apt-debian/content/install_dashboard.html

When i enter "10.0.0.11",it shows:

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

when i append to "horizon",it shows:

The requested URL /horizon was not found on this server

i checked back the www folder and only found index.html ...i totally lost right now...

Thank you

2015-08-26 01:52:34 -0500 asked a question The requested URL /horizon was not found on this server debian

after successfully installed neutron, i moved to isntall horizon. Basically I followed the instruction from :http://docs.openstack.org/juno/install-guide/install/apt-debian/content/install_dashboard.html since i dont want to use debian, so i install in this way :DEBIAN_FRONTEND=noninteractive apt-get install memcached libapache2-mod-wsgi openstack-dashboard[ref: http://docs.openstack.org/havana/install-guide/install/apt-debian/content/install_dashboard.html (http://docs.openstack.org/havana/inst...)]

When i enter "10.0.0.11",it shows:

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

when i append to "horizon",it shows: The requested URL /horizon was not found on this server

i checked back the www folder and only found index.html ...i totally lost right now...

Thank you