Ask Your Question

stjeanl1's profile - activity

2016-01-26 03:25:24 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-11-23 09:29:31 -0500 answered a question Newbie: only 2 instances of heat-engine (liberty)

Hi,

I am having the same issue as you are.

In my case I am wondering if I am missing the two services because I didn't install the Block (cinder) and Object (swift) storage services in the previous steps as I am only working in a small lab.

2015-11-05 00:50:25 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-11-05 00:50:25 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-08-07 10:18:05 -0500 answered a question Windows instance fails to boot, virtual disk changes

After running apt-get update/upgrade and dist-upgrade, the problem seems to have resolved itself.

2015-08-06 12:44:35 -0500 asked a question Windows instance fails to boot, virtual disk changes

Hi,

Openstack Kilo Ubuntu 14.04

I can no longer successfully deploy a Windows guest (2012R2) from a Windows Image I create a few weeks ago. The VM just crashes with a blue screen.

The reason why the vm crashes is because the virtual disk type changes from VirtIO to SCSI when deployed. I checked my original template that I built using virt-manager and the disk is VirtIO. I'm positive that it worked initially but now it keeps deploying the VM with a SCSI disk.

If I manually shutdown the VM using virt-manager and change the disk type the VM will boot fine but as soon as the VM boots, openstack shuts it down and switches the disk type.

Any ideas?

Thanks, Luc