Ask Your Question

waqasriaz234's profile - activity

2017-05-03 06:10:10 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-05-03 06:10:10 -0500 received badge  Famous Question (source)
2017-05-03 06:10:10 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-01-17 06:18:49 -0500 asked a question The requested URL /horizon was not found on this server

Hi,

I am following official OpenStack installation guide for Newton on Ubuntu 16.04 from this link http://docs.openstack.org/newton/install-guide-ubuntu/index.html (http://docs.openstack.org/newton/inst...)

All other services are running fine but horizon is not accessible. after service apache2 reload , I am getting following error on browser on http://controller/horizon

The requested URL /horizon was not found on this server

Apache server is accessible at http://controller

Just to add, I cannot find any horizon related file in apache2 configurations and logs.

#find /etc/apache2/ -name *horizon* 
 (returns nothing.)
# ls /var/log/apache2/
access.log  error.log  keystone_access.log  keystone.log  other_vhosts_acces

How do I setup/access dashboard on Ubuntu 16.04 with OpenStack Newton? (Keystone, Nova, Compute, Glance and Neutron were properly configured and tested following the same guide)

My local_settings.py file is given at below link: http://paste.openstack.org/show/595021/

Thanks,

2014-04-21 06:16:33 -0500 received badge  Famous Question (source)
2014-04-21 06:16:33 -0500 received badge  Notable Question (source)
2014-02-28 12:52:01 -0500 received badge  Popular Question (source)
2014-02-18 11:41:58 -0500 received badge  Enthusiast
2014-01-27 05:49:19 -0500 received badge  Editor (source)
2014-01-27 05:46:48 -0500 received badge  Organizer (source)
2014-01-27 05:31:44 -0500 asked a question glance api failed to start after reboot

Hi, I have installed openstack Havana on Ubuntu 13.04 64 bit server. Everything was working fine until I reboot the system. After reboot glance api did not start. I manually started glance-api with service glance-api start, it started for few moments and stopped again without logging any error. However when I tried to start glance api with glance-control glance-api start Following errors are logged

2014-01-27 15:54:28.651 24223 WARNING glance.store.base [-] Failed to configure store correctly: Store cinder could not be configured correctly. Reason: Cinder storage requires a context. Disabling add method.
2014-01-27 15:54:28.690 24223 WARNING glance.api.v2.images [-] Could not find schema properties file schema-image.json. Continuing without custom properties
2014-01-27 15:54:28.899 24223 WARNING keystoneclient.middleware.auth_token [-] Configuring auth_uri to point to the public identity endpoint is required; clients may not be able to authenticate against an admin endpoint

glance image-list do run without any errors, but doesn't show any updates in images. Any suggestions would be helpful.

Thanks, Waqas

2013-10-31 11:16:24 -0500 received badge  Famous Question (source)
2013-09-26 05:25:11 -0500 received badge  Notable Question (source)
2013-09-24 18:04:57 -0500 received badge  Popular Question (source)
2013-09-23 03:02:52 -0500 asked a question Unable to Create VM in neutron enabled devstack

Hi everyone, I built a devstack machine on Fedora 18 ( https://www.berrange.com/posts/2012/11/19/walk-through-of-running-openstack-on-fedora-17-using-devstack/ )

It successfully built stack and VMs are also created successfully. I used following configurations loaclrc file

disable_service rabbit

enable_service qpid

HOST_IP_IFACE=em1

PUBLIC_INTERFACE=em1

VLAN_INTERFACE=em1

FLAT_INTERFACE=em1

MYSQL_PASSWORD=123

SERVICE_TOKEN=123

SERVICE_PASSWORD=123

ADMIN_PASSWORD=123

LOGFILE=/opt/stack/stack.log

disable_service mysql

enable_service postgresql

I want to use openvswitch and enabled neutron services in localrc file. Although it is built successfully and I can build my own networks and routers too, but it gives error while creating a VM.

What should I do to make VM running with neutron ? I want to use openvswitch and neutron services so I enabled neutron services in localrc file. Although it is built successfully and I can build my own networks and routers too, but it gives error while creating a VM.

Following is my updated localrc file

disable_service rabbit

enable_service qpid

HOST_IP_IFACE=em1

PUBLIC_INTERFACE=em1

VLAN_INTERFACE=em1

FLAT_INTERFACE=em1

disable_service n-net

enable_service q-svc

enable_service q-agt

enable_service q-dhcp

enable_service q-l3

enable_service q-meta

enable_service neutron

enable_service q-lbaas

Q_PLUGIN=openvswitch

MYSQL_PASSWORD=123

SERVICE_TOKEN=123

SERVICE_PASSWORD=123

ADMIN_PASSWORD=123

LOGFILE=/opt/stack/stack.log

disable_service mysql

enable_service postgresql

I have looked into logs but haven't found anything helpful What should I do to make VM running with neutron ?

2013-07-15 04:43:45 -0500 received badge  Supporter (source)