Ask Your Question
RSS
Sort by » by date by activity by answers ▼ by votes

211 questions

Tagged
  • ×
6k
views
4
answers
no
votes
2017-04-26 15:30:16 -0500 prakashrao

Ocata The placement API endpoint not found on Ubuntu

598
views
4
answers
1
vote
2017-12-11 14:17:37 -0500 timi

Unable to start aodh-api

2k
views
3
answers
no
votes
2017-03-30 17:44:07 -0500 luowei flag of United States of America

ocata install nova error

781
views
3
answers
no
votes
2017-06-21 16:43:09 -0500 navya

Ocata: server instance stuck in BUILD state

728
views
3
answers
no
votes
2017-07-25 09:00:49 -0500 Elangovan Anganann

IPv6 Support in Ocata

1k
views
2
answers
1
vote
2017-10-06 09:08:09 -0500 jep flag of United States of America

Error: Unable to retrieve the flavors. (IE only)

968
views
2
answers
no
votes
2017-04-05 14:45:52 -0500 kibnelbachyr flag of Morocco

ERROR launching instances in OCATA

1k
views
2
answers
no
votes
2017-04-28 19:32:15 -0500 luowei flag of United States of America

Multiple Provider VLAN network with one physical interface

371
views
2
answers
no
votes
2017-07-09 12:09:26 -0500 rcgelber

Dashboard cannot access identity tab

741
views
2
answers
no
votes
2017-06-14 19:06:57 -0500 John Fleming

Nova can't authenticate to neutron

618
views
2
answers
no
votes
2017-06-21 16:04:28 -0500 Asghar0819

Unable to list extension for network

1k
views
2
answers
no
votes
2017-09-18 03:36:07 -0500 ericxu

libvirtError: internal error: No free USB ports

1k
views
2
answers
1
vote
2017-07-13 09:32:50 -0500 chasingw

Create Instance but the status is ERROR

655
views
2
answers
no
votes
2017-08-08 13:54:52 -0500 nebukazar

Can't force delete an instance

1k
views
2
answers
no
votes
2017-10-06 12:44:08 -0500 jep flag of United States of America

ocata to pike upgrade

349
views
2
answers
no
votes
2018-07-18 07:48:33 -0500 fmount

lbaasv2-dashboard - TERMINATED_HTTPS greyed out

533
views
2
answers
no
votes
2018-01-28 20:01:10 -0500 agupta

Allowed Address Pair Limit

338
views
2
answers
no
votes
2018-01-16 03:21:14 -0500 ppeereb1

Ocata Nova: One hypervisor not working

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Contributors

dbaxps gravatar imageVinoth gravatar imagejmoeyersons gravatar imageSuresh Nagaraj gravatar imagevamfoom gravatar imagehb.deng gravatar imageDuoyiChen gravatar imagejasonwg gravatar imagejohnsom gravatar imagenebukazar gravatar imagesidx64 gravatar imagebcollins gravatar imageElangovan Anganann gravatar imageprakashrao gravatar imagekibnelbachyr gravatar imagedevops.taobao.com gravatar image