Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Package for class "io.murano.Environment" is not found

I have MOS deployed and now trying to get the murano environment deployed, I am getting following error

2016-08-03 08:23:22 — Action deploy is scheduled

2016-08-03 08:23:22 — Package for class "io.murano.Environment" is not found

2016-08-03 08:23:22 — Deployment finished with errors

after I have verified the "io.murano.Environment" class and it is there.

| 1c34e619-1691-4628-bc00-c9e03916c822 | Core library | io.murano | murano.io | True | | Library |

+----------------------+--------------------------------------------------------+ | Property | Value | +----------------------+--------------------------------------------------------+ | categories | | | class_definitions | io.murano.resources.LinuxMuranoInstance, | | | io.murano.resources.LinuxInstance, | | | io.murano.resources.ExistingCinderVolume, | | | io.murano.StackTrace, io.murano.resources.Network, | | | io.murano.system.NetworkExplorer, | | | io.murano.resources.ExistingNeutronNetwork, | | | io.murano.SharedIp, io.murano.test.TestFixture, | | | io.murano.resources.HeatSWConfigLinuxInstance, | | | io.murano.resources.Instance, io.murano.Exception, | | | io.murano.File, io.murano.system.MistralClient, | | | io.murano.Application, io.murano.resources.Volume, | | | io.murano.resources.NeutronNetwork, | | | io.murano.system.HeatStack, | | | io.murano.system.AgentListener, io.murano.Environment, | | | io.murano.system.Resources, | | | io.murano.system.InstanceNotifier, | | | io.murano.system.Logger, | | | io.murano.resources.CinderVolume, | | | io.murano.system.SecurityGroupManager, | | | io.murano.configuration.Linux, | | | io.murano.resources.ConfLangInstance, | | | io.murano.resources.CinderVolumeBackup, | | | io.murano.resources.CinderVolumeSnapshot, | | | io.murano.resources.HeatSWConfigInstance, | | | io.murano.system.NeutronSecurityGroupManager, | | | io.murano.resources.NeutronNetworkBase, | | | io.murano.system.AwsSecurityGroupManager, | | | io.murano.resources.NovaNetwork, | | | io.murano.resources.WindowsInstance, | | | io.murano.system.StatusReporter, | | | io.murano.resources.LinuxUDInstance, | | | io.murano.system.Agent, io.murano.Object | | description | Core MuranoPL library | | enabled | True | | fully_qualified_name | io.murano | | id | 1c34e619-1691-4628-bc00-c9e03916c822 | | is_public | False | | name | Core library | | owner_id | 0fd5045e79b742f7aa9497137abaa3e3 | | tags | MuranoPL | | type | Library | +----------------------+--------------------------------------------------------+

any suggestions, on how can I fix the issue.