Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Keystone token generation fails for DevStack

During the installation of DevStack, I am unable to get keystone tokens generated.

++ openstack token issue -c id -f value --os-username admin --os-project-name admin --os-user-domain-id default --os-project-domain-id default --os-identity-api-version 3 --os-auth-url http://127.0.0.1:35357 --os-password secrete Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. Could not determine a suitable URL for the plugin

It seems this occurs on Ubuntu, but not on CentOS/Fedora. What could be the cause of this?

The local.confI am using is https://launchpadlibrarian.net/234869432/local.conf

Keystone token generation fails for DevStack

During the installation of DevStack, I am unable to get keystone tokens generated.

++ openstack token issue -c id -f value --os-username admin --os-project-name admin --os-user-domain-id default --os-project-domain-id default --os-identity-api-version 3 --os-auth-url http://127.0.0.1:35357 --os-password secrete Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. Could not determine a suitable URL for the pluginplugin

It seems this occurs on Ubuntu, but not on CentOS/Fedora. What could be the cause of this?

The local.confI am using is https://launchpadlibrarian.net/234869432/local.conf

Keystone token generation fails for DevStack

During the installation of DevStack, I am unable to get keystone tokens generated.

++ openstack token issue -c id -f value --os-username admin --os-project-name admin --os-user-domain-id default --os-project-domain-id default --os-identity-api-version 3 --os-auth-url http://127.0.0.1:35357 --os-password secrete Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. Could not determine a suitable URL for the plugin

It seems this occurs on Ubuntu, but not on CentOS/Fedora. What could be the cause of this?

The local.confI am using is is

[[local|localrc]] DEST=/opt/stack HOST_IP=127.0.0.1 ADMIN_PASSWORD=secrete MYSQL_PASSWORD=secrete RABBIT_PASSWORD=secrete SERVICE_PASSWORD=secrete SERVICE_TOKEN=secrete enable_plugin neutron-lbaas https://github.com/openstack/neutron-lbaas.git enable_plugin octavia https://github.com/openstack/octavia.git ENABLED_SERVICES=key,horizon,mysql,rabbit,sysstat,cinder,c-api,c-vol,c-sch,g-ap,g-reg,n-api,n-crt,n-obj,n-cpu,n-sch,n-cauth,n-novnc,n-xvnc,n-cond,neutron,q-svc,q-agt,q-dhcp,q-l3,q-meta ENABLED_SERVICES+=,q-lbaasv2 ENABLED_SERVICES+=,octavia,o-cw,o-hk,o-hm,o-api https://launchpadlibrarian.net/234869432/local.conf

Keystone token generation fails for DevStack

During the installation of DevStack, I am unable to get keystone tokens generated.

++ openstack token issue -c id -f value --os-username admin --os-project-name admin --os-user-domain-id default --os-project-domain-id default --os-identity-api-version 3 --os-auth-url http://127.0.0.1:35357 --os-password secrete Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. Could not determine a suitable URL for the plugin

It seems this occurs on Ubuntu, but not on CentOS/Fedora. What could be the cause of this?

The local.confI am using is

 [[local|localrc]]
DEST=/opt/stack
HOST_IP=127.0.0.1
ADMIN_PASSWORD=secrete
MYSQL_PASSWORD=secrete
RABBIT_PASSWORD=secrete
SERVICE_PASSWORD=secrete
SERVICE_TOKEN=secrete
enable_plugin neutron-lbaas https://github.com/openstack/neutron-lbaas.git
enable_plugin octavia https://github.com/openstack/octavia.git
ENABLED_SERVICES=key,horizon,mysql,rabbit,sysstat,cinder,c-api,c-vol,c-sch,g-ap,g-reg,n-api,n-crt,n-obj,n-cpu,n-sch,n-cauth,n-novnc,n-xvnc,n-cond,neutron,q-svc,q-agt,q-dhcp,q-l3,q-meta
ENABLED_SERVICES+=,q-lbaasv2
ENABLED_SERVICES+=,octavia,o-cw,o-hk,o-hm,o-api

https://launchpadlibrarian.net/234869432/local.conf

Keystone token generation fails for DevStack

During the installation of DevStack, I am unable to get keystone tokens generated.

++ openstack token issue -c id -f value --os-username admin --os-project-name admin --os-user-domain-id default --os-project-domain-id default --os-identity-api-version 3 --os-auth-url http://127.0.0.1:35357 --os-password secrete Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. URL. Could not determine a suitable URL for the plugin

It seems this occurs on Ubuntu, _Ubuntu_, but not on CentOS/Fedora. _CentOS_ or _Fedora_. What could be the cause of this?

The local.confI am using is

[[local|localrc]]
DEST=/opt/stack
HOST_IP=127.0.0.1
ADMIN_PASSWORD=secrete
MYSQL_PASSWORD=secrete
RABBIT_PASSWORD=secrete
SERVICE_PASSWORD=secrete
SERVICE_TOKEN=secrete
enable_plugin neutron-lbaas https://github.com/openstack/neutron-lbaas.git
enable_plugin octavia https://github.com/openstack/octavia.git
ENABLED_SERVICES=key,horizon,mysql,rabbit,sysstat,cinder,c-api,c-vol,c-sch,g-ap,g-reg,n-api,n-crt,n-obj,n-cpu,n-sch,n-cauth,n-novnc,n-xvnc,n-cond,neutron,q-svc,q-agt,q-dhcp,q-l3,q-meta
ENABLED_SERVICES+=,q-lbaasv2
ENABLED_SERVICES+=,octavia,o-cw,o-hk,o-hm,o-api

https://launchpadlibrarian.net/234869432/local.conf

Keystone token generation fails for DevStack

During the installation of DevStack, I am unable to get keystone tokens generated.

++ openstack token issue -c id -f value --os-username admin --os-project-name admin --os-user-domain-id default --os-project-domain-id default --os-identity-api-version 3 --os-auth-url http://127.0.0.1:35357 --os-password secrete Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. Could not determine a suitable URL for the plugin

For a more detailed output, look at https://gist.github.com/gbraad/2b21efe725e511da446a

It seems this occurs on _Ubuntu_, but not on _CentOS_ or and _Fedora_. What could be the cause of this?

The local.confI am using is

[[local|localrc]]
DEST=/opt/stack
HOST_IP=127.0.0.1
ADMIN_PASSWORD=secrete
MYSQL_PASSWORD=secrete
RABBIT_PASSWORD=secrete
SERVICE_PASSWORD=secrete
SERVICE_TOKEN=secrete
enable_plugin neutron-lbaas https://github.com/openstack/neutron-lbaas.git
enable_plugin octavia https://github.com/openstack/octavia.git
ENABLED_SERVICES=key,horizon,mysql,rabbit,sysstat,cinder,c-api,c-vol,c-sch,g-ap,g-reg,n-api,n-crt,n-obj,n-cpu,n-sch,n-cauth,n-novnc,n-xvnc,n-cond,neutron,q-svc,q-agt,q-dhcp,q-l3,q-meta
ENABLED_SERVICES+=,q-lbaasv2
ENABLED_SERVICES+=,octavia,o-cw,o-hk,o-hm,o-api

https://launchpadlibrarian.net/234869432/local.conf