Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2 2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field 2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data 2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. 2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin 2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id= 2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']' 2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2 2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field 2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data 2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL. 2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin 2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id= 2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']' 2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

What could be the issue here?

Thank you

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2015-12-13 2

015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2
2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field
2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data
2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL.
2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin
2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id=
2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']'
2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

ari

What could be the issue here?

Thank you

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2

015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2
2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field
2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data
2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL.
2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin
2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id=
2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']'
2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

What could be the issue here?

Thank you

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2

015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2
2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field
2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data
2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL.
2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin
2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id=
2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']'
2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

What could be the issue here?

Here is my local.conf file

====================START========================

[[local|localrc]] HOST_IP=192.168.1.121

ADMIN_PASSWORD=root MYSQL_PASSWORD=root RABBIT_PASSWORD=root SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD SERVICE_TOKEN=devstack

PIP_USE_MIRRORS=False USE_GET_PIP=1

OFFLINE=False RECLONE=True

LOGFILE=$DEST/logs/stack.sh.log SCREEN_LOGDIR=$DEST/logs/screen VERBOSE=True ENABLE_DEBUG_LOG_LEVEL=True ENABLE_VERBOSE_LOG_LEVEL=True

Q_PLUGIN=ml2 Q_AGENT=openvswitch

Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=False FLOATING_RANGE=10.12.161.0/24 Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL="start=10.12.161.150,end=10.12.161.201" PUBLIC_NETWORK_NAME=external PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=10.12.161.1 PUBLIC_PHYSICAL_NETWORK=public PUBLIC_BRIDGE=br-ext

NETWORK_GATEWAY=${NETWORK_GATEWAY:-15.0.0.1} FIXED_RANGE=${FIXED_RANGE:-15.0.0.0/24}

API_WORKERS=1

enable_plugin tacker https://git.openstack.org/openstack/tacker master

enable_service n-novnc enable_service n-cauth

disable_service tempest

====================END========================

Thank you

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2

015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2
2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field
2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data
2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL.
2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin
2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id=
2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']'
2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

What could be the issue here?

Here is my local.conf file

====================START========================

[[local|localrc]] HOST_IP=192.168.1.121

ADMIN_PASSWORD=root MYSQL_PASSWORD=root RABBIT_PASSWORD=root SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD SERVICE_TOKEN=devstack

PIP_USE_MIRRORS=False USE_GET_PIP=1

OFFLINE=False RECLONE=True

LOGFILE=$DEST/logs/stack.sh.log SCREEN_LOGDIR=$DEST/logs/screen VERBOSE=True ENABLE_DEBUG_LOG_LEVEL=True ENABLE_VERBOSE_LOG_LEVEL=True

Q_PLUGIN=ml2 Q_AGENT=openvswitch

Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=False FLOATING_RANGE=10.12.161.0/24 Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL="start=10.12.161.150,end=10.12.161.201" PUBLIC_NETWORK_NAME=external PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=10.12.161.1 PUBLIC_PHYSICAL_NETWORK=public PUBLIC_BRIDGE=br-ext

NETWORK_GATEWAY=${NETWORK_GATEWAY:-15.0.0.1} FIXED_RANGE=${FIXED_RANGE:-15.0.0.0/24}

API_WORKERS=1

enable_plugin tacker https://git.openstack.org/openstack/tacker master

enable_service n-novnc enable_service n-cauth

disable_service tempest

====================END========================

Thank you

Devstack installation failure

While installing devstack with a fresh clone I am hitting following error. I am seeing this issue since last two days.

2

015-12-13 15:13:48.822 | ++ get_field 2
2015-12-13 15:13:48.824 | ++ local data field
2015-12-13 15:13:48.825 | ++ read data
2015-12-13 15:15:57.417 | Discovering versions from the identity service failed when creating the password plugin. Attempting to determine version from URL.
2015-12-13 15:15:57.417 | Could not determine a suitable URL for the plugin
2015-12-13 15:15:57.457 | + kernel_id=
2015-12-13 15:15:57.457 | + '[' -n /home/tacker/devstack/files/images/cirros-0.3.4-x86_64-uec/cirros-0.3.4-x86_64-initrd ']'
2015-12-13 15:15:57.460 | ++ openstack --os-cloud=devstack-admin image create cirros-0.3.4-x86_64-uec-ramdisk --public --container-format ari --disk-format ari

What could be the issue here?

Here is my local.conf file

====================START========================

[[local|localrc]]
HOST_IP=192.168.1.121 

ADMIN_PASSWORD=root MYSQL_PASSWORD=root RABBIT_PASSWORD=root SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD SERVICE_TOKEN=devstack

SERVICE_TOKEN=devstack PIP_USE_MIRRORS=False USE_GET_PIP=1

USE_GET_PIP=1 OFFLINE=False RECLONE=True

RECLONE=True LOGFILE=$DEST/logs/stack.sh.log SCREEN_LOGDIR=$DEST/logs/screen VERBOSE=True ENABLE_DEBUG_LOG_LEVEL=True ENABLE_VERBOSE_LOG_LEVEL=True

ENABLE_VERBOSE_LOG_LEVEL=True Q_PLUGIN=ml2 Q_AGENT=openvswitch

Q_AGENT=openvswitch Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=False FLOATING_RANGE=10.12.161.0/24 Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL="start=10.12.161.150,end=10.12.161.201" PUBLIC_NETWORK_NAME=external PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=10.12.161.1 PUBLIC_PHYSICAL_NETWORK=public PUBLIC_BRIDGE=br-ext

PUBLIC_BRIDGE=br-ext NETWORK_GATEWAY=${NETWORK_GATEWAY:-15.0.0.1} FIXED_RANGE=${FIXED_RANGE:-15.0.0.0/24}

API_WORKERS=1

FIXED_RANGE=${FIXED_RANGE:-15.0.0.0/24} API_WORKERS=1 enable_plugin tacker https://git.openstack.org/openstack/tacker master

master enable_service n-novnc enable_service n-cauth

n-cauth disable_service tempest

====================END========================

tempest

Thank you