Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

keystone is not working after moving to v2 from v3.

Hello, I had working setup of keystone V2. Then i moved to V3 on same setup for some exploration. Now when i again moved to V2 i am getting following error during user/tenant create/list

[root@swiftProxyNode tmp]# keystone --debug  user-create --name admin --pass Passw0rd
REQ: curl -i -X POST http://127.0.0.1:5000/v2/users -H "User-Agent: python-keystoneclient" -H "Content-Type: application/json" -H "X-Auth-Token: 71da1713141f49744207"
REQ BODY: {"user": {"email": null, "password": "Passw0rd", "enabled": true, "name": "admin", "tenantId": null}}

RESP: [404] {'date': 'Mon, 04 Aug 2014 04:02:05 GMT', 'content-type': 'application/json', 'content-length': '93', 'vary': 'X-Auth-Token'}
RESP BODY: {"error": {"message": "The resource could not be found.", "code": 404, "title": "Not Found"}}

Request returned failure status: 404
The resource could not be found. (HTTP 404)

Logs from /var/log/keystone/keystone.log

2014-08-04 09:32:05.225 22187 DEBUG routes.middleware [-] No route matched for POST /v2/users __call__ /usr/lib/python2.6/site-packages/Routes-1.12.3-py2.6.egg/routes/middleware.py:97
2014-08-04 09:32:05.226 22187 INFO access [-] 127.0.0.1 - - [04/Aug/2014:04:02:05 +0000] "POST http://127.0.0.1:5000/v2/users HTTP/1.0" 404 93
2014-08-04 09:32:05.227 22187 INFO eventlet.wsgi.server [-] 127.0.0.1 - - [04/Aug/2014 09:32:05] "POST /v2/users HTTP/1.1" 404 228 0.002062

2014-08-04 09:42:56.353 22187 DEBUG routes.middleware [-] No route matched for GET /v2/users __call__ /usr/lib/python2.6/site-packages/Routes-1.12.3-py2.6.egg/routes/middleware.py:97
2014-08-04 09:42:56.354 22187 INFO access [-] 127.0.0.1 - - [04/Aug/2014:04:12:56 +0000] "GET http://127.0.0.1:5000/v2/users HTTP/1.0" 404 93
2014-08-04 09:42:56.355 22187 INFO eventlet.wsgi.server [-] 127.0.0.1 - - [04/Aug/2014 09:42:56] "GET /v2/users HTTP/1.1" 404 228 0.001971

I even tried creating keystone database again but no luck. Any idea what i am missing here?