Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs:

Whe I try to ping the server2 from the server3 the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs:

Whe I try to ping the server2 from the server3 the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs:

Whe I try to ping the server2 from the server3 the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs:

Whe I try to ping the server2 from the server3 the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs:

Whe I try to ping the server2 from the server3 the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs:VMs: LINK

Whe I try to ping the server2 from the server3 the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs: LINK

Whe I try to ping the server2 from the server3 with public IPs the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help

Floatings IP and NAT

Hello !

I have a "Router per tenant configuration" (http://docs.openstack.org/trunk/openstack-network/admin/content/use_cases_tenant_router.html)

This is a picture of my network with the different VMs: LINK

Whe I try to ping the server2 from the server3 with public IPs the first packet is correctly natted and natted by the two routers but after this first good packet the others are not s-natted with the router1 and the router2 did not d-natted the packets to server2 but responds to the ping request directly.

Is it a problem with my iptables or a known issue ?

Thanks in advance for your help