Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

asked 2014-03-06 03:40:15 -0500

dubi gravatar image

Packstack --allinone (fedora 19)

I am using packstack--allinone per http://openstack.redhat.com/Quickstart

It used to work a week ago. now when I try it and install(as usual on Fedora 19. kernel: 3.9.5-301.fc19.x86_64 ) the installation is completed successfully but : openstatus-status shows all components active except == Horizon service == openstack-dashboard: 500

Any idea what is causing it

Reboot as requested does not help !

Packstack --allinone (fedora 19)

I am using packstack--allinone per http://openstack.redhat.com/Quickstart

It used to work a week ago. now when I try it and install(as usual on Fedora 19. kernel: 3.9.5-301.fc19.x86_64 ) the installation is completed successfully but : openstatus-status openstack-status shows all components active except

== Horizon service == ==

openstack-dashboard: 500

Any idea what is causing it the cause ?

Note

I do : 'yum update -y' and reboot after installing the fedora 19 before following the 3 step installation of packstack

Reboot as requested does not help !

Packstack --allinone (fedora 19)

I am using packstack--allinone per http://openstack.redhat.com/Quickstart

It used to work a week ago. now when I try it and install(as usual on Fedora 19. kernel: 3.9.5-301.fc19.x86_64 ) the installation is completed successfully but : openstack-status shows all components active except

== Horizon service ==

openstack-dashboard: 500

Any idea what is the cause ?

Does the http://rdo.fedorapeople.org/rdo-release.rpm update frequently ? It is the RDO people responsibility to work with stable version . I noticed that from last week config options like CONFIG_NEUTRON_ML2_TYPE_DRIVERS was added

Note

I do : 'yum update -y' and reboot after installing the fedora 19 and before following the 3 step installation of packstack

Reboot as requested does not help !

Packstack --allinone (fedora 19)

I am using packstack--allinone per http://openstack.redhat.com/Quickstart

It used to work a week ago. now when I try it and install(as usual on Fedora 19. kernel: 3.9.5-301.fc19.x86_64 ) the installation is completed successfully but : openstack-status shows all components active except

== Horizon service ==

openstack-dashboard: 500

Any idea what is the cause ?

Does the http://rdo.fedorapeople.org/rdo-release.rpm update frequently ? It is the RDO people responsibility to work with stable version . I noticed that from last week config options like CONFIG_NEUTRON_ML2_TYPE_DRIVERS was added

Note

I do : 'yum update -y' and reboot after installing the fedora 19 and before following the 3 step installation of packstack . Should I avoid the yum update ?

Reboot as requested does not help !

Packstack --allinone (fedora 19)Horizon failure- openstack-dashboard: 500 on openstack-status show

I am using packstack--allinone per http://openstack.redhat.com/Quickstart

It used to work a week ago. now when I try it and install(as usual on Fedora 19. kernel: 3.9.5-301.fc19.x86_64 ) the installation is completed successfully but : openstack-status shows all components active except

== Horizon service ==

openstack-dashboard: 500

Any idea what is the cause ?

Does the http://rdo.fedorapeople.org/rdo-release.rpm update frequently ? It is the RDO people responsibility to work with stable version . I noticed that from last week config options like CONFIG_NEUTRON_ML2_TYPE_DRIVERS was added

Note

I do : 'yum update -y' and reboot after installing the fedora 19 and before following the 3 step installation of packstack . Should I avoid the yum update ?

Reboot as requested does not help !

Horizon failure- openstack-dashboard: 500 on openstack-status show

I am using packstack--allinone per http://openstack.redhat.com/Quickstart

It used to work a week ago. now when I try it and install(as usual on Fedora 19. kernel: 3.9.5-301.fc19.x86_64 ) the installation is completed successfully but : openstack-status shows all components active except

== Horizon service ==

openstack-dashboard: 500

Any idea what is the cause ?

Does the http://rdo.fedorapeople.org/rdo-release.rpm update frequently ? It is the RDO people responsibility to work with stable version . I noticed that from since last week week config options like CONFIG_NEUTRON_ML2_TYPE_DRIVERS was added

Note

I do : 'yum -y update -y' ' and reboot after installing the fedora 19 and before following the 3 step installation of packstack . Should I avoid the yum update ?

Reboot as requested does not help !