Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Deploy Openstack Lxd via Juju

My lab is the following:

my lab:

  • 1 IBM System 3540 M4 Maas (500GB HDD - 8GB RAM - 1 Nic)
  • 1 IBM System 3540 M4 Juju (500GB HDD - 8GB RAM -1 Nic)
  • 4 IBM System 3540 M4 Openstack (500GBx2 HDD - 16GB RAM - 2 Nic)
  • 1 Palo Alto Network Firewall

Public Network 10.20.81.0/24 Private Network 10.0.0.0/24

  • Maas: 10.20.81.1
  • Juju: 10.20.81.2
  • Openstack 10.20.81.21-24
  • Gateway 10.20.81.254
  • Instance: 10.0.0.51 - 10.20.81.215(floating)

I have setup my private cloud deploying Openstack via Juju and I've used as bundle the LXD version:

https://jujucharms.com/openstack-lxd/bundle/0

All tasks are completed teminated and the first configuration is right, but when I try to create an instance the issue is the following:

https://pasteboard.co/I3ha0kJ.png

someone can help me thanks.

Deploy Openstack Lxd via Juju

My lab is the following:

my lab:

  • 1 IBM System 3540 M4 Maas (500GB HDD - 8GB RAM - 1 Nic)
  • 1 IBM System 3540 M4 Juju (500GB HDD - 8GB RAM -1 Nic)
  • 4 IBM System 3540 M4 Openstack (500GBx2 HDD - 16GB RAM - 2 Nic)
  • 1 Palo Alto Network Firewall

Public Network 10.20.81.0/24 Private Network 10.0.0.0/24

  • Maas: 10.20.81.1
  • Juju: 10.20.81.2
  • Openstack 10.20.81.21-24
  • Gateway 10.20.81.254
  • Instance: 10.0.0.51 - 10.20.81.215(floating)

I have setup my private cloud deploying Openstack via Juju and I've used as bundle the LXD version:

https://jujucharms.com/openstack-lxd/bundle/0

All tasks are completed completely teminated and the first configuration is right, but when I try to create an instance the issue is the following:

https://pasteboard.co/I3ha0kJ.png

someone can help me thanks.