Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Multinode local.conf Configureation

Hi,

My host_ip=192.168.1.135 and my compute nodes are 192.168.1.137 & 139. This is my local.conf: [[local|localrc]] HOST_IP=192.168.1.135 FLAT_INTERFACE=ens192 FIXED_RANGE=10.4.128.0/20 FIXED_NETWORK_SIZE=4096 FLOATING_RANGE=192.168.1.0/24 Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL=start=192.168.1.20,end=192.168.1.29

PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=192.168.1.19

Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=true OVS_PHYSICAL_BRIDGE=br-ex PUBLIC_BRIDGE=br-ex OVS_BRIDGE_MAPPINGS=public:br-ex MULTI_HOST=1 LOGFILE=/opt/stack/logs/stack.sh.log ADMIN_PASSWORD=devstack DATABASE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD RABBIT_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD

I can ping my compute nodes after running stack.sh. What is wrong? Thank you.

Multinode local.conf Configureation

Hi,

My host_ip=192.168.1.135 and my compute nodes are 192.168.1.137 & 139. This is my local.conf: [[local|localrc]] HOST_IP=192.168.1.135 FLAT_INTERFACE=ens192 FIXED_RANGE=10.4.128.0/20 FIXED_NETWORK_SIZE=4096 FLOATING_RANGE=192.168.1.0/24 Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL=start=192.168.1.20,end=192.168.1.29

PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=192.168.1.19

Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=true OVS_PHYSICAL_BRIDGE=br-ex PUBLIC_BRIDGE=br-ex OVS_BRIDGE_MAPPINGS=public:br-ex MULTI_HOST=1 LOGFILE=/opt/stack/logs/stack.sh.log ADMIN_PASSWORD=devstack DATABASE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD RABBIT_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD

I can ping my compute nodes after running stack.sh. What is wrong? Thank you.

Multinode local.conf ConfigureationConfiguration

Hi,

My host_ip=192.168.1.135 and my compute nodes are 192.168.1.137 & 139. This is my

local.conf:
[[local|localrc]]
HOST_IP=192.168.1.135
FLAT_INTERFACE=ens192
FIXED_RANGE=10.4.128.0/20
FIXED_NETWORK_SIZE=4096
FLOATING_RANGE=192.168.1.0/24
Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL=start=192.168.1.20,end=192.168.1.29

PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=192.168.1.19

Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL=start=192.168.1.20,end=192.168.1.29 #PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=192.168.1.19 Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=true OVS_PHYSICAL_BRIDGE=br-ex PUBLIC_BRIDGE=br-ex OVS_BRIDGE_MAPPINGS=public:br-ex MULTI_HOST=1 LOGFILE=/opt/stack/logs/stack.sh.log ADMIN_PASSWORD=devstack DATABASE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD RABBIT_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD

SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD

I can ping my compute nodes after running stack.sh. What is wrong? Thank you.

Multinode local.conf Configuration

Hi,

My host_ip=192.168.1.135 and my compute nodes are 192.168.1.137 & 139. This is my local.conf:

local.conf:
[[local|localrc]]
HOST_IP=192.168.1.135
FLAT_INTERFACE=ens192
FIXED_RANGE=10.4.128.0/20
FIXED_NETWORK_SIZE=4096
FLOATING_RANGE=192.168.1.0/24
Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL=start=192.168.1.20,end=192.168.1.29
#PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=192.168.1.19
Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=true
OVS_PHYSICAL_BRIDGE=br-ex
PUBLIC_BRIDGE=br-ex
OVS_BRIDGE_MAPPINGS=public:br-ex
MULTI_HOST=1
LOGFILE=/opt/stack/logs/stack.sh.log
ADMIN_PASSWORD=devstack
DATABASE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD
RABBIT_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD
SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD

I can ping my compute nodes after running stack.sh. What is wrong? Thank you.