Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

My image status in the Dashbord always is already line up.

My image status in the Dashbord always is already line up.

image description

In the VM I use command to list it, it is exists:

[root@ha-node1 neutron]# glance image-list 
+--------------------------------------+---------------------+
| ID                                   | Name                |
+--------------------------------------+---------------------+
| 303f912b-a7e6-45f8-8219-7dc406d8e111 | cirros-0.3.4-x86_64 |
+--------------------------------------+---------------------+

And if I create instance form the dashboard, there is not image.

enter image description here

My image status in the Dashbord always is already line up.

My image status in the Dashbord always is already line up.

image description

In the VM I use command to list it, it is exists:

[root@ha-node1 neutron]# glance image-list 
+--------------------------------------+---------------------+
| ID                                   | Name                |
+--------------------------------------+---------------------+
| 303f912b-a7e6-45f8-8219-7dc406d8e111 | cirros-0.3.4-x86_64 |
+--------------------------------------+---------------------+

And if I create instance form the dashboard, there is not image.

enter image description here


EDIT-1

This is the api.log:

2017-08-04 15:52:02.981 3942 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.103 - - [04/Aug/2017 15:52:02] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001607
2017-08-04 15:52:06.281 3942 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.104 - - [04/Aug/2017 15:52:06] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001733
2017-08-04 15:52:08.477 3943 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.102 - - [04/Aug/2017 15:52:08] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001755
2017-08-04 15:52:12.983 3943 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.103 - - [04/Aug/2017 15:52:12] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001562

My image status in the Dashbord always is already line up.

My image status in the Dashbord always is already line up.

image description

In the VM I use command to list it, it is exists:

[root@ha-node1 neutron]# glance image-list 
+--------------------------------------+---------------------+
| ID                                   | Name                |
+--------------------------------------+---------------------+
| 303f912b-a7e6-45f8-8219-7dc406d8e111 | cirros-0.3.4-x86_64 |
+--------------------------------------+---------------------+

And if I create instance form the dashboard, there is not image.

enter image description here


EDIT-1

This is the api.log:

2017-08-04 15:52:02.981 3942 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.103 - - [04/Aug/2017 15:52:02] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001607
2017-08-04 15:52:06.281 3942 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.104 - - [04/Aug/2017 15:52:06] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001733
2017-08-04 15:52:08.477 3943 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.102 - - [04/Aug/2017 15:52:08] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001755
2017-08-04 15:52:12.983 3943 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.8.103 - - [04/Aug/2017 15:52:12] "OPTIONS / HTTP/1.0" 200 94 0.001562

EDIT-2

[root@ha-node2 glance]# cd /var/lib/glance/images/
[root@ha-node2 images]# ls
[root@ha-node2 images]#

And in the cd /var/lib/glance/images/, there is no file in it.