Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

something went wrong after click ok instances

Hi all,

I run openstack mitaka on CentOS 7 and get the following error afer I click on instances logged in as a user.

Something went wrong!

Any idea where the problem lies?

[root@servera ~(keystone_admin)]# openstack-status |grep nova openstack-nova-api: active openstack-nova-compute: active openstack-nova-network: inactive (disabled on boot) openstack-nova-scheduler: active openstack-nova-cert: active openstack-nova-conductor: active openstack-nova-console: inactive (disabled on boot) openstack-nova-consoleauth: active openstack-nova-xvpvncproxy: inactive (disabled on boot) | bf765181d0bb43e3b34e019bf9a4b710 | nova | Error finding address for http://192.168.178.101:9292/versions: Unable to establish connection to http://192.168.178.101:9292/versions | 3 | nova-cert | servera.lab.local | internal | enabled | up | 2017-06-20T06:32:51.000000 | - | | 4 | nova-consoleauth | servera.lab.local | internal | enabled | up | 2017-06-20T06:32:51.000000 | - | | 5 | nova-scheduler | servera.lab.local | internal | enabled | up | 2017-06-20T06:32:51.000000 | - | | 6 | nova-conductor | servera.lab.local | internal | enabled | up | 2017-06-20T06:32:51.000000 | - | | 7 | nova-compute | servera.lab.local | nova | enabled | up | 2017-06-20T06:32:51.000000 | -

[root@servera ~(keystone_admin)]# openstack-status |grep neutron == neutron services == neutron-server: active neutron-dhcp-agent: active neutron-l3-agent: active neutron-metadata-agent: active neutron-lbaas-agent: active neutron-lbaasv2-agent: inactive (disabled on boot) neutron-openvswitch-agent: active neutron-metering-agent: active | ab355d69468342b9a04b5f8426b64bdb | neutron | Error finding address for http://192.168.178.101:9292/versions: Unable to establish connection to http://192.168.178.101:9292/versions

Many thanks!

something went wrong after click ok instances

Hi all,

I run openstack mitaka on CentOS 7 and get the following error afer I click on instances logged in as a user.

Something went wrong!

Any idea where the problem lies?

[root@servera ~(keystone_admin)]# openstack-status |grep nova
openstack-nova-api:                     active
openstack-nova-compute:                 active
openstack-nova-network:                 inactive  (disabled on boot)
openstack-nova-scheduler:               active
openstack-nova-cert:                    active
openstack-nova-conductor:               active
openstack-nova-console:                 inactive  (disabled on boot)
openstack-nova-consoleauth:             active
openstack-nova-xvpvncproxy:             inactive  (disabled on boot)
| bf765181d0bb43e3b34e019bf9a4b710 | nova       |
Error finding address for http://192.168.178.101:9292/versions: Unable to establish connection to http://192.168.178.101:9292/versions
| 3  | nova-cert        | servera.lab.local | internal | enabled | up    | 2017-06-20T06:32:51.000000 | -               |
| 4  | nova-consoleauth | servera.lab.local | internal | enabled | up    | 2017-06-20T06:32:51.000000 | -               |
| 5  | nova-scheduler   | servera.lab.local | internal | enabled | up    | 2017-06-20T06:32:51.000000 | -               |
| 6  | nova-conductor   | servera.lab.local | internal | enabled | up    | 2017-06-20T06:32:51.000000 | -               |
| 7  | nova-compute     | servera.lab.local | nova     | enabled | up    | 2017-06-20T06:32:51.000000 | -  

[root@servera ~(keystone_admin)]# openstack-status |grep neutron == neutron services == neutron-server: active neutron-dhcp-agent: active neutron-l3-agent: active neutron-metadata-agent: active neutron-lbaas-agent: active neutron-lbaasv2-agent: inactive (disabled on boot) neutron-openvswitch-agent: active neutron-metering-agent: active | ab355d69468342b9a04b5f8426b64bdb | neutron | Error finding address for http://192.168.178.101:9292/versions: Unable to establish connection to http://192.168.178.101:9292/versions

http://192.168.178.101:9292/versions

Many thanks!