Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver

Hello,

I'm trying to start Neutron with Octavia but seems like I should have done further configuration. My first question is how start octavia? Because executing netstat -an | grep 9876 won't show anything. But in neutron/server.log is showing

WARNING stevedore.named [req-11be200a-50f9-4375-ab67-6ce183a27a34 - - - - -] Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver
INFO neutron_lbaas.drivers.octavia.octavia_messaging_consumer [-] Starting octavia consumer...

Also, the /etc/octavia/octavia.conf have almost every line commented with # character, but I didn't find anyone telling that you have to modify this file to make this work.

/etc/neutron/neutron.conf

service_plugins=neutron_lbaas.services.loadbalancer.plugin.LoadBalancerPluginv2

/etc/neutron/neutron_lbaas.conf

service_provider= LOADBALANCERV2:Octavia:neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver:default

Any help will be apreciated.

Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver

Hello,

I'm trying to start Neutron with Octavia but seems like I should have done further configuration. My first question is how start octavia? Because executing netstat -an | grep 9876 won't show anything. But in neutron/server.log is showing

WARNING stevedore.named [req-11be200a-50f9-4375-ab67-6ce183a27a34 - - - - -] Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver
INFO neutron_lbaas.drivers.octavia.octavia_messaging_consumer [-] Starting octavia consumer...

Also, the /etc/octavia/octavia.conf have almost every line commented with # character, but I didn't find anyone telling that you have to modify this file to make this work.

/etc/neutron/neutron.conf

service_plugins=neutron_lbaas.services.loadbalancer.plugin.LoadBalancerPluginv2

/etc/neutron/neutron_lbaas.conf

service_provider= LOADBALANCERV2:Octavia:neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver:default

Any help will be apreciated.

Enviroment: Centos7 x64 Openstack: RDO Packstack Ocata

Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver

Hello,

I'm trying to start Neutron with Octavia but seems like I should have done further configuration. My first question is how start octavia? Because executing netstat -an | grep 9876 won't show anything. But in neutron/server.log is showing

WARNING stevedore.named [req-11be200a-50f9-4375-ab67-6ce183a27a34 - - - - -] Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver
INFO neutron_lbaas.drivers.octavia.octavia_messaging_consumer [-] Starting octavia consumer...

Also, the /etc/octavia/octavia.conf have almost every line commented with # character, but I didn't find anyone telling that you have to modify this file to make this work.

/etc/neutron/neutron.conf

service_plugins=neutron_lbaas.services.loadbalancer.plugin.LoadBalancerPluginv2

/etc/neutron/neutron_lbaas.conf

service_provider= LOADBALANCERV2:Octavia:neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver:default

Any help will be apreciated.

Enviroment: Centos7 x64 x64

Openstack: RDO Packstack Ocata

Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver

Hello,

I'm trying to start Neutron with Octavia but seems like I should have done further configuration. My first question is how start octavia? Because executing netstat -an | grep 9876 won't show anything. But in neutron/server.log is showing

WARNING stevedore.named [req-11be200a-50f9-4375-ab67-6ce183a27a34 - - - - -] Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver
INFO neutron_lbaas.drivers.octavia.octavia_messaging_consumer [-] Starting octavia consumer...

Also, the /etc/octavia/octavia.conf have almost every line commented with # character, but I didn't find anyone telling that you have to modify this file to make this work.

/etc/neutron/neutron.conf

service_plugins=neutron_lbaas.services.loadbalancer.plugin.LoadBalancerPluginv2

/etc/neutron/neutron_lbaas.conf

service_provider= LOADBALANCERV2:Octavia:neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver:default

Any help will be apreciated.appreciated.

Enviroment: Centos7 x64

Openstack: x64, RDO Packstack Ocata

Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver

Hello,

I'm trying to start Neutron with Octavia but seems like I should have done further configuration. My first question is how start octavia? Because executing netstat -an | grep 9876 won't show anything. But in neutron/server.log is showing

WARNING stevedore.named [req-11be200a-50f9-4375-ab67-6ce183a27a34 - - - - -] Could not load neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver
INFO neutron_lbaas.drivers.octavia.octavia_messaging_consumer [-] Starting octavia consumer...

Also, the /etc/octavia/octavia.conf have almost every line commented with # character, but I didn't find anyone telling that you have to modify this file to make this work.

/etc/neutron/neutron.conf

service_plugins=neutron_lbaas.services.loadbalancer.plugin.LoadBalancerPluginv2

/etc/neutron/neutron_lbaas.conf

service_provider= LOADBALANCERV2:Octavia:neutron_lbaas.drivers.octavia.driver.OctaviaDriver:default

Any help will be appreciated.

Enviroment: Centos7 x64, RDO Packstack Ocata