Why I can't deploy environemt via Murano?

asked 2016-11-15 14:41:22 -0500

dedi gravatar image

updated 2016-11-20 10:01:56 -0500

Hi guys, I installed Openstack Mitaka and Murano on CentOS7. The Murano API and Engine were installed on dedicated VM, and the Murano dashboard was installed on the controller which has Horizon on it.

When I deploy one of the Murano packages I imported from the App Catalog (e.g. Apache HTTP Server), I get the following error:

Expecting to find id or name in user - the server could not comply with the request since it is either malformed or otherwise incorrect. The client is assumed to be in error. (HTTP 400) (Request-ID: req-87bad5f5-1cf3-419f-b8b7-b8996a289c39)

Therefore, the deployment is failing.

I couldn't find any useful information in the logs. Is someone know what is the issue?

Thanks! Dedi

murano.conf file:

[database]
connection = mysql+pymysql://murano:****@localhost/murano

[keystone_authtoken]
memcached_servers = controller01:11211
auth_version = v3
auth_uri = http://controller01:5000/v3
project_domain_name = default
project_name = service
user_domain_name = default
password = *****
username = murano
auth_url = http://controller01:35357
auth_type = password

[murano]
url = http://0.0.0.0:8082
insecure = true

[neutron]
url = 'http://neutron01:9696'

[oslo_messaging_notifications]
driver = messagingv2
topics = notifications

[oslo_messaging_rabbit]
rabbit_host=controller01
rabbit_port=5672
rabbit_hosts=controller01:56727L, 61045C
rabbit_use_ssl=False
rabbit_userid=openstack
rabbit_password=****
rabbit_virtual_host=/
rabbit_ha_queues=False
rabbit_notification_exchange=openstack
rabbit_notification_topic=notifications

[rabbitmq]
host = controller01
login = openstack
password = ****
virtual_host = /
edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Any chance that someone has a clue?

dedi gravatar imagededi ( 2016-11-20 09:00:38 -0500 )edit