virtual instance does not load from volume [closed]

asked 2013-12-24 10:11:45 -0500

bgyako gravatar image

updated 2013-12-27 14:05:34 -0500

smaffulli gravatar image

Hi Guys, Please help clarify. I resolved all the errors I was getting creating and launching instances. When I create instance with no volumes I am able to load and log in into the virtual instance. When I create instance and set it to load from a volume, the instance gets created successfully but when I try and load the virtual OS receive error on console booting from floppy , boot failed. no bootable device.

In both cases I use the Ubuntu 32 bit image. I also tried the Cirros image same problem.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by rbowen
close date 2016-09-28 14:34:52.301105

Comments

please share more details about your setup, post log messages. Hard to diagnose this sort of stuff without detials. Edit your question.

smaffulli gravatar imagesmaffulli ( 2013-12-27 14:12:00 -0500 )edit

From what I read so far, it appears that in Grizzly you need to create a bootable volume first, then load the image into this volume and finally create instance using that volume. Does anyone have the proper steps to complete this.

bgyako gravatar imagebgyako ( 2014-01-02 15:13:50 -0500 )edit

Closing: This question refers to a version of OpenStack which has been designated End Of Life. (See http://releases.openstack.org ). If the problem still exists in a more recent version, please open a new issue with updated details. Thanks.

rbowen gravatar imagerbowen ( 2016-09-28 14:34:48 -0500 )edit