Ask Your Question
0

Problem accessing wiki.openstack.org

asked 2016-05-24 16:59:43 -0500

jmcdowall gravatar image

updated 2016-05-25 09:23:52 -0500

I am a new foundation member and I am having issues logging into https://wiki.openstack.org. I have tried three different browsers on MAC-0S 10.10.5 (Firefox, Safari and Chrome) and Firefox on Centos 7.

I click on the top right corner on any wiki page: "Log in /create account with OpenID" this takes me to Ubuntu One.

This page tells me I am logging in to https://wiki.openstack.org/w It prompts me to confirm the personal info that I am sharing ( Full Name, Username, Email, Language) I click on "Yes Log me in"

The result is a blank page in Firefox and Safari and a 500 notification on Chrome. The URL for the blank page is:

https://wiki.openstack.org/w/index.php?title=Special:OpenIDLogin/Finish&dummy=x&janrain_nonce=2016-05-24T21%3A54%3A21Z3vTSXj&openid.assoc_handle=%7BHMAC-SHA1%7D%7B5743f908%7D%7BeETQqw%3D%3D%7D&openid.ax.count.email=1&openid.ax.count.firstname=0&openid.ax.count.lastname=0&openid.ax.mode=fetch_response&openid.ax.type.email=http%3A%2F%2Faxschema.org%2Fcontact%2Femail&openid.ax.type.firstname=http%3A%2F%2Faxschema.org%2FnamePerson%2Ffirst&openid.ax.type.lastname=http%3A%2F%2Faxschema.org%2FnamePerson%2Flast&openid.ax.value.email.1=jmcdowall%40paloaltonetworks.com&openid.claimed_id=https%3A%2F%2Flogin.launchpad.net%2F%2Bid%2F4rWxADE&openid.identity=https%3A%2F%2Flogin.launchpad.net%2F%2Bid%2F4rWxADE&openid.mode=id_res&openid.ns=http%3A%2F%2Fspecs.openid.net%2Fauth%2F2.0&openid.ns.ax=http%3A%2F%2Fopenid.net%2Fsrv%2Fax%2F1.0&openid.ns.sreg=http%3A%2F%2Fopenid.net%2Fextensions%2Fsreg%2F1.1&openid.op_endpoint=https%3A%2F%2Flogin.launchpad.net%2F%2Bopenid&openid.response_nonce=2016-05-24T21%3A57%3A10ZH4XjeK&openid.return_to=https%3A%2F%2Fwiki.openstack.org%2Fw%2Findex.php%3Ftitle%3DSpecial%3AOpenIDLogin%2FFinish%26dummy%3Dx%26janrain_nonce%3D2016-05-24T21%253A54%253A21Z3vTSXj&openid.sig=Q%2FCLVVhYdV%2FACIju8XP5mmF7X8w%3D&openid.signed=assoc_handle%2Cax.count.email%2Cax.count.firstname%2Cax.count.lastname%2Cax.mode%2Cax.type.email%2Cax.type.firstname%2Cax.type.lastname%2Cax.value.email.1%2Cclaimed_id%2Cidentity%2Cmode%2Cns%2Cns.ax%2Cns.sreg%2Cop_endpoint%2Cresponse_nonce%2Creturn_to%2Csigned%2Csreg.email%2Csreg.fullname%2Csreg.language%2Csreg.nickname&openid.sreg.email=jmcdowall%40paloaltonetworks.com&openid.sreg.fullname=John+McDowall&openid.sreg.language=en&openid.sreg.nickname=doonhammer

At this point I am completely stuck - any help/suggestions would be appreciated.

Regards

John McDowall

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Anybody found a solution for this?

chong-kim gravatar imagechong-kim ( 2016-06-28 13:32:36 -0500 )edit

I don't have any problem to login in, just tried now and i logged.

Eduardo Gonzalez gravatar imageEduardo Gonzalez ( 2016-06-29 01:17:31 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2017-08-08 17:24:07 -0500

There seems to be some problem with a (observed small) subset of Ubuntu One OpenIDs and the OpenID plugin we have in our Mediawiki deployment. It's tough to debug, and at this point we're hoping it goes away when we switch OpenID providers to openstackid.org in the near future.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-05-24 16:59:43 -0500

Seen: 102 times

Last updated: Aug 08 '17