Invalid resource type oslo::log - Pupper Error while installing Undercloud

asked 2016-05-04 07:04:21 -0500

Nivas gravatar image

updated 2016-05-04 07:06:06 -0500

Dear All,

I am encountering this issue while installing undercloud in a baremetal machine.

      Error: Puppet::Parser::AST::Resource failed with error ArgumentError: Invalid resource type oslo::log at                   /etc/puppet/modules/keystone/manifests/logging.pp:167 on node undercloud.localcom
      Wrapped exception:
      Invalid resource type oslo::log
      Error: Puppet::Parser::AST::Resource failed with error ArgumentError: Invalid resource type oslo::log at  /etc/puppet/modules/keystone/manifests/logging.pp:167 on node undercloud.localcom

My undercloud node details:

    OS: RHEL Server 7.2 (  lsb_release -i -r )

    [stack@localhost ~]$ yum repolist
     Loaded plugins: product-id, search-disabled-repos, subscription-manager
     Repo rhel-7-server-openstack-7.0-rpms forced skip_if_unavailable=True due to:          /etc/pki/entitlement/837869533901661430-key.pem
     Repo rhel-ha-for-rhel-7-server-rpms forced skip_if_unavailable=True due to: /etc/pki/entitlement/837869533901661430-key.pem
     Repo rhel-7-server-rpms forced skip_if_unavailable=True due to: /etc/pki/entitlement/837869533901661430-key.pem
      repo id                                        repo name                             status
     --------------------------------------------------------------------------------------------
     delorean                                      delorean-python-proliantutils  461
     delorean-liberty-testing/x86_64    delorean-liberty-testing          848
     *epel/x86_64                               Extra Packages - x86_64         10,021
     rhel-7-server-openstack-7.0-
         rpms/7Server/x86_64              OpenStack Platform 7.0 (RPMs) 1,208
    rhel-7-server-rpms/7Server/x86_64  RHEL 7 Server (RPMs)            10,684
    rhel-ha-for-rhel-7-server-rpms/7Server/x86_64  Red Hat Enterprise Linux High Availability (for  RHEL 7 Server) (RPMs)  205

Could someone help me in fixing the issue?

Thanks in advance!

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Did you get it resolved? I am having the exact same issue. My undercloud is a VM.

Thanks.

KP gravatar imageKP ( 2016-05-09 19:35:16 -0500 )edit

Got the same issue... And seems there's no solutions posted. Can someone give a hand on this?

Jerry Chen gravatar imageJerry Chen ( 2016-05-11 21:48:22 -0500 )edit

Just found out a bug resolution report. But anyone know how to "Add oslo module to the .fixtures.yml for the modules." ? https://bugs.launchpad.net/fuel/+bug/1569534 (https://bugs.launchpad.net/fuel/+bug/...)

Jerry Chen gravatar imageJerry Chen ( 2016-05-11 21:59:48 -0500 )edit