Ask Your Question
0

openstack stuck when adding compute node

asked 2016-04-22 05:33:01 -0500

ssk gravatar image

hi

i can install openstack in single pc and again i can add the extra compute and in existing Packstack Answer file but its hanging on this line Testing if puppet apply is finished: 192.168.56.85_nova.pp. one day completed but still its on process

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2016-04-22 12:05:59 -0500

dbaxps gravatar image

Sounds pretty much like https://bugzilla.redhat.com/show_bug....
However, coding answer-file properly on RDO Kilo you should experience crash much earlier, the nova puppet gets running. Patch , proposed in BZ 1254389 is possible to back port to RDO Liberty
See http://dbaxps.blogspot.com/2015/10/rd... "UPDATE 01/23/2015"
But I failed trying back port patch to RDO Kilo.

What can I suggest - have answer file been written as required and make fresh install Controller/Network + (N)*Compute  on virgin hardware ( CentOS 7.2 ), N value been selected you will be able to increase only rerunning packstack not using EXCLUDE_SERVERS option. Actually with CONFIG_PROVISION_DEMO=n it doesnt't do much harm, just overwriting  configuration files to default settings
edit flag offensive delete link more

Comments

thanks i found the problem. its in network config issue

ssk gravatar imagessk ( 2016-04-26 06:33:00 -0500 )edit

Hi ssk I have same problem. Please inform me what is the network config issue ??

hejazi gravatar imagehejazi ( 2017-07-31 07:53:23 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2016-04-22 05:33:01 -0500

Seen: 1,069 times

Last updated: Apr 22 '16