Ask Your Question
0

qemuProcessFindDomainDiskByAlias:405 : internal error

asked 2016-03-28 03:14:24 -0500

Bipin gravatar image

Dear All, 3 of our compute nodes are showing the following error in libvirtd.log. Still we are able to deploy virtual machines on these nodes and running vms are working perfect.

2016-03-28 08:10:24.578+0000: 42468: error : qemuProcessFindDomainDiskByAlias:405 : internal error: no disk found with alias 
2016-03-28 08:10:25.250+0000: 42468: error : qemuProcessFindDomainDiskByAlias:405 : internal error: no disk found with alias 
2016-03-28 08:10:25.594+0000: 42468: error : qemuProcessFindDomainDiskByAlias:405 : internal error: no disk found with alias 
2016-03-28 08:10:26.250+0000: 42468: error : qemuProcessFindDomainDiskByAlias:405 : internal error: no disk found with alias 
2016-03-28 08:10:26.609+0000: 42468: error : qemuProcessFindDomainDiskByAlias:405 : internal error: no disk found with alias

We are using openstack Juno. Anybody came across same like issue ?

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2016-03-28 04:52:30 -0500

RHK gravatar image
edit flag offensive delete link more

Comments

Yes, we had seen this before. But there is no solution included. And this error is generated when we attach and detach a Block device from a Windows Virtual Machine, not with Linux VM. Thanks for the update.

Bipin gravatar imageBipin ( 2016-03-28 22:57:51 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-03-28 03:14:24 -0500

Seen: 181 times

Last updated: Mar 28 '16