router interfaces down

asked 2016-03-06 18:06:50 -0500

vishal_sharma gravatar image
     root@network:/var/log/neutron# ovs-ofctl -O OpenFlow13 show br-int

    OFPT_FEATURES_REPLY (OF1.3) (xid=0x2): dpid:00006a9eb2c58645
    n_tables:254, n_buffers:256
    capabilities: FLOW_STATS TABLE_STATS PORT_STATS QUEUE_STATS
    OFPST_PORT_DESC reply (OF1.3) (xid=0x3):
     1(tapd0dd813a-dd): addr:29:01:00:00:00:00
         config:     PORT_DOWN
         state:      LINK_DOWN
         speed: 0 Mbps now, 0 Mbps max
     2(qr-f3a269db-95): addr:29:01:00:00:00:00
         config:     PORT_DOWN
         state:      LINK_DOWN
         speed: 0 Mbps now, 0 Mbps max
     LOCAL(br-int): addr:6a:9e:b2:c5:86:45
         config:     0
         state:      0
         speed: 0 Mbps now, 0 Mbps max
    OFPT_GET_CONFIG_REPLY (OF1.3) (xid=0x5): frags=normal miss_send_len=0


    root@network:/var/log/neutron# ip link
1: lo: <LOOPBACK,UP,LOWER_UP> mtu 65536 qdisc noqueue state UNKNOWN mode DEFAULT group default 
    link/loopback 00:00:00:00:00:00 brd 00:00:00:00:00:00
2: eth0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc pfifo_fast state UP mode DEFAULT group default qlen 1000
    link/ether 00:0c:29:f5:b7:bb brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
3: eth1: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc pfifo_fast state UP mode DEFAULT group default qlen 1000
    link/ether 00:0c:29:f5:b7:c5 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
4: eth2: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc pfifo_fast state UP mode DEFAULT group default qlen 1000
    link/ether 00:0c:29:f5:b7:cf brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
5: virbr0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc noqueue state DOWN mode DEFAULT group default 
    link/ether 52:54:00:60:a7:ff brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
6: virbr0-nic: <BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 qdisc pfifo_fast master virbr0 state DOWN mode DEFAULT group default qlen 500
    link/ether 52:54:00:60:a7:ff brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
7: ovs-system: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UNKNOWN mode DEFAULT group default 
    link/ether 82:82:f6:d2:7a:45 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
8: br-int: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UNKNOWN mode DEFAULT group default 
    link/ether 6a:9e:b2:c5:86:45 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff

Please help, I am integrating openstack with open daylight

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Hello, could you please ask a specific question ? Do you have a problem ?

vincent-legoll gravatar imagevincent-legoll ( 2016-03-07 02:50:11 -0500 )edit

yes, when I am running normal OVS as a mechanism driver, then it works fine, But when I connect it to the open daylight, after that router interfaces status are down. Nothing in the logs.

vishal_sharma gravatar imagevishal_sharma ( 2016-03-07 10:00:47 -0500 )edit