Ask Your Question
0

volume attach to windows instance problem

asked 2013-12-12 02:55:30 -0500

porkcircle gravatar image

updated 2014-01-22 15:12:55 -0500

Evgeny gravatar image

Hi all, I attached a volume with device name(/dev/vdb) to a windows 2008 instance successfully.
Then I follow the standard procedures to make the new volume online and format it to disk D.
After using this volume for a while, I detach it without making it offline first.
I could see the status of the volume is available now.
But when I attach the same volume back to the windows instance, it couldn't be attach with the same device name(/dev/vdb).
I try another device name(/dev/vdc) and I could attach the volume back to the windows instance.
However, I could not access this volume in the windows instance anymore.
The status in windows disk management is always undefined.
Does any one know how to make the same volume re-attach to the windows instance working normally?

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-12-12 10:12:39 -0500

alexpilotti gravatar image

Hi, what hypervisor are you using?

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for your response. I am using KVM as my hypervisor.

porkcircle gravatar imageporkcircle ( 2013-12-12 18:00:24 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-12-12 02:55:30 -0500

Seen: 635 times

Last updated: Dec 12 '13