Ask Your Question
0

Openstack with Xen and Oracle VM

asked 2015-09-18 04:55:15 -0600

antonio gravatar image

Hello all,

I'm trying to launch in Openstack(Icehouse) a VMs but it fails. The controller is a CentOS 7 and the compute an Oracle 3.3.1. The compute node use Xen via Libvirt.

The error that give me is :

2015-09-18 10:50:09.697 29908 TRACE nova.compute.manager [instance: f2e4188a-384c-45c3-aac8-5eff95f749ee] libvirtError: POST operation failed: xend_post: error from xen daemon: (xend.err 'Device 0 (vif) could not be connected. /etc/xen/scripts/vif-switch failed; error detec$ 2015-09-18 10:50:09.697 29908 TRACE nova.compute.manager [instance: f2e4188a-384c-45c3-aac8-5eff95f749ee]

If I try to launch the instance without network It spawns successfully. Someone has idea how fix this problem?

Thank you, Kind Regards.

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-10-19 09:16:54 -0600

Elhadi.C gravatar image

Hi Antonio,

did you succeed to install your Openstack & Oracle VM ? Have you tried to installer the controller on Oracle Linux as instance ?

Which distribution did you use btw ? I am facing similair problems

Best,

E.c

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2015-09-18 04:55:15 -0600

Seen: 167 times

Last updated: Sep 18 '15