Ask Your Question
0

kilo error : openstack service create --name keystone --description "OpenStack Identity" identity

asked 2015-08-25 02:13:03 -0500

Fayyaz ur Rehman gravatar image

kilo error : openstack service create --name keystone --description "OpenStack Identity" identity on running this command it gives and error

ERROR: openstack Internal Server Error (HTTP 500)

on visiting the /var/log/apache2/keystone-error.log

2015-08-25 06:44:52.501360 mod_wsgi (pid=7736): Attach interpreter ''. 2015-08-25 06:46:03.568015 mod_wsgi (pid=7741, process='keystone-admin', application=''): Loading WSGI script '/var/www/cgi-bin/keystone/admin'. 2015-08-25 06:46:03.568183 mod_wsgi (pid=7741): Target WSGI script '/var/www/cgi-bin/keystone/admin' does not contain WSGI application 'application'. 2015-08-25 06:46:51.802759 mod_wsgi (pid=7745, process='keystone-admin', application=''): Loading WSGI script '/var/www/cgi-bin/keystone/admin'. 2015-08-25 06:46:51.802881 mod_wsgi (pid=7745): Target WSGI script '/var/www/cgi-bin/keystone/admin' does not contain WSGI application 'application'.

Anybody have any idea what is it about. I have tried 4 times and everytime facing the same problem at this step

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-08-26 01:28:40 -0500

Fayyaz ur Rehman gravatar image

guys, I found the solution in my case as the message in the keystone-error.log says /var/www/cgi-bin/keystone/admin wsgi application admin is missing

i go to the location cd /var/www/cgi-bin/keystone/ and did a cat on admin wsgi application. it was empty

so i re- run the following step curl http://git.openstack.org/cgit/openstack/keystone/plain/httpd/keystone.py?h=stable/kilo (http://git.openstack.org/cgit/opensta...) \ | tee /var/www/cgi-bin/keystone/main /var/www/cgi-bin/keystone/admin and then export OS_TOKEN=ADMIN_TOKEN export OS_URL=http://controller:35357/v2.0

openstack service create \ --name keystone --description "OpenStack Identity" identity

and it run perfectly as expected.

edit flag offensive delete link more

Comments

1

I'm also receiving the 500 error, despite that /var/www/cgi-bin/keystone/main and /var/www/cgi-bin/keystone/admin exist. I exported token and controller. Any other ideas?

Regstack gravatar imageRegstack ( 2016-02-04 09:17:34 -0500 )edit

I am using Kilo2 and getting similar error .Seems the WSGI scipt is having some issues .I did it in similar way Fayaz said .hopefully some one can share right file .

Dilipsun gravatar imageDilipsun ( 2016-07-06 03:49:26 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-08-25 02:13:03 -0500

Seen: 1,128 times

Last updated: Aug 26 '15