Openstack installation in Ubuntu 14.0.4 : Bug

asked 2015-07-24 00:04:11 -0600

rakesh30051986 gravatar image

Hi Guys,

I tried to install openstack in ubuntu 14.04 server, using the below steps,

add-apt-repository ppa:cloud-installer/testing
apt-get update
apt-get install htop
apt-get install nload 
apt-get install ntop {uname/pswd: admin/admin} {cd /var/lib/ntop/; vim init.cfg}
apt-get install openstack
apt-get update
openstack-install

But i ended by with the below error,

A Fatal error has occured: Problem running env
DEBIAN_FRONTEND=noninteractive apt-get -qy -o
Dpkg::Options::=--force-confdef -o
Dpkg::Options::=--force-confdef install
openstack openstack-single in container
uoi-bootstrap:-
See ~/.cloud-install/commands for further info.

And Creating Container itself taking much time and throws this error.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

And I tried devstack also and at the end of the installation (./stack.sh), I got this,

KeyError: 'setup.cfg'
+ exit_trap
+ local r=1
++ jobs -p
+ jobs=
+ [[ -n '' ]]
+ kill_spinner
+ '[' '!' -z '' ']'
+ [[ 1 -ne 0 ]]
+ echo 'Error on exit'
Error on exit
+ [[ -z /opt/stack/logs ]]
+ /home/stack/devstack/tools/worlddump.py -d /opt/stack/logs
World dumping... see /opt/stack/logs/worlddump-2015-07-23-125617.txt for details
+ exit 1

Kindly do help me, if you guys can!!!

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

what release of devstack are you using and can you provide the instructions you are following. full steps are helpful.

omar-munoz gravatar imageomar-munoz ( 2015-07-24 13:35:52 -0600 )edit

Dev stack installation in single system. Followed same steps as in http://docs.openstack.org/developer/devstack/guides/single-machine.html (http://docs.openstack.org/developer/d...)

rakesh30051986 gravatar imagerakesh30051986 ( 2015-07-26 03:18:57 -0600 )edit

I installed openstack using devstack (master branch) both on x86 and arm64. on ubuntu14.04. Installatoin was fine. Had no issue. I forgot to mention I faced the same issue when I used the checkout from linaro's repo.

Christina_Jacob gravatar imageChristina_Jacob ( 2015-08-20 12:17:24 -0600 )edit