Ask Your Question
0

Cinder ImageCopyFailure Image not found

asked 2015-06-07 01:08:54 -0500

Fishbone gravatar image

Hello all,

I am running openstack icehouse in a 3-node architecture and I am having a peculiar issue with the cinder services. I can create a volume fine but anytime I attempt to attach a volume to an instance or instantiate an image to a volume I receive an error: ImageCopyFailure Image "" Not Found The only other error I am noticing is in the nova-conductor logs which reads: Exchange.declare: (404) NOT_FOUND - no exchange "" in vhost '/' Other than that the only message of notability to me is the: WARNING cinder.context [-] Arguments dropped when creating context

Please assist as I have done research that has lead me to believe that the warning message is not a to be worried about but I am lead to assume it is the reason the volumes cannot be attached.

Whenever an instance is created regularly in the horizon dashboard, the image source name shows properly, however; when attempting to attach a volume the image name shows as "not found".

I am also detrimentally unfamiliar with the backend assembly of rabbitmq, so I am unsure if that exchange declare is even an actual issue.

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-06-08 12:40:00 -0500

Fishbone gravatar image

Hello all, I discovered the root of the issue was that the glance partition was not mounted, therefore it couldn't find the image locations.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-06-07 01:08:54 -0500

Seen: 345 times

Last updated: Jun 08 '15