Keystone service status is always stopping or waiting

asked 2015-06-06 16:15:15 -0500

Vikram gravatar image

updated 2015-06-07 23:25:18 -0500

SamYaple gravatar image

Hi Experts,

I'm in the process of installing and configuring Openstack, and in this process I'm trying to install keystone. Following are the steps that I've taken:-

# apt-get install keystone

# nano /etc/keystone/keystone.conf

[DEFAULT]
...
admin_token = openstack

[database]
...
connection = mysql://keystone:openstack@controller/keystone
# either i put controller or my eth0 ip address the end result is the same.
[token]
...
provider = keystone.token.providers.uuid.Provider
driver = keystone.token.persistence.backends.sql.Token

[revoke]
...
driver = keystone.contrib.revoke.backends.sql.Revoke

[DEFAULT]
...
verbose = True

# keystone-manage db_sync

# service keystone restart

As soon as I do restart or stop start the keystone server always stops.

I'm using ubuntu 14.02 on a Virtual box running on 1 GB RAM with 1 Core

Please help..

Regards, V

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

I've tried the solutions mentioned in :-

https://ask.openstack.org/en/question/42775/keystone-service-status-is-always-stoppingwaiting/ (https://ask.openstack.org/en/question...)

http://askubuntu.com/questions/412912/openstack-keystone-service-stops-immediately-after-starting (http://askubuntu.com/questions/412912...)

and a few others .. but still cant get the service to work

Vikram gravatar imageVikram ( 2015-06-06 16:17:52 -0500 )edit