Ask Your Question
0

Sahara GUI returns "Something Went Wrong" page

asked 2015-03-23 12:50:12 -0500

sahara201503 gravatar image

Environment:

OpenStack icehouse + Sahara

OS: CentOS 6.5

GUI: OpenStack Horizon + python-django-sahara (Sahara gui)

Problem:

Login to Horizon successful. Can see the Sahara tab. Click on Sahara -> Clusters (or any other sub tab), and the error page with OpenStack logo and "Something went wrong. An unexpected error has occurred. Try refreshing the page. If that doesn't help, contact your local administrator." is returned. Refreshing clearly does not help.

/var/log/httpd/horizon_error.log has no corresponding entry

/var/log/httpd/horizon_access.log has a GET request to /dashboard/sahara

/var/log/httpd/error_log has no corresponding entry either.

Not even sure where to look to debug the problem now... Help greatly appreciated !

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

I had the same problem.. Could you please help me to solve this problem if you have solved it.

Thanks.

Gmo gravatar imageGmo ( 2015-06-10 03:35:06 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-06-09 09:31:36 -0500

Gmo gravatar image

I had the same problem.. Could you please help me solve this problem if you have solved it.

Thanks.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-03-23 12:50:12 -0500

Seen: 427 times

Last updated: Mar 23 '15