.ssh/vagrant is missing

asked 2015-03-22 09:25:08 -0500

aakoka gravatar image

Hi, i'm trying to setup 'training-cluster' based on three virtual ubuntu hosts as here. Now, after the setup scripts for 'controller' mode have been ran without errors, i'm trying to launch

alon@controller:~/training/training-guides-master/labs/scripts$ sudo ./launch_instance.sh 
SUM --- BEGIN
Running on host: controller
Checking network connection to network node.
PING network-mgmt (10.10.10.52) 56(84) bytes of data.
64 bytes from compute (10.10.10.52): icmp_seq=1 ttl=64 time=1.41 ms

--- network-mgmt ping statistics ---
1 packets transmitted, 1 received, 0% packet loss, time 0ms
rtt min/avg/max/mdev = 1.416/1.416/1.416/0.000 ms

Checking network connection to compute node.
PING compute-mgmt (10.10.10.53) 56(84) bytes of data.
64 bytes from network (10.10.10.53): icmp_seq=1 ttl=64 time=1.16 ms

--- compute-mgmt ping statistics ---
1 packets transmitted, 1 received, 0% packet loss, time 0ms
rtt min/avg/max/mdev = 1.163/1.163/1.163/0.000 ms

Checking services on compute node.
Node compute-mgmt, service nova-compute:Warning: Identity file /home/alon/.ssh/vagrant not accessible: No such file or directory.
root@compute-mgmt's password:

I realize that network and compute mode might be not configured and services are not running there yet, but my concern is about missing .ssh/vagrant. Why is that missing? I don't have root@compute-mgmt's password, is there a default and if yes what is it?

Thanks!

edit retag flag offensive close merge delete