Ask Your Question
0

systemctl start mongodb failed even with default config file

asked 2015-03-20 02:29:22 -0600

njk84sg gravatar image

hi guys, I have a simple issue here.. I am using centos 7 for my test env and installed mongodb for the telemetry module. however when I started mongod it started failing.. conf file looks ok and I followed the documentation.. what goes wrong?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

You need to show us the logs so we can analyze it better

lnxslck gravatar imagelnxslck ( 2015-03-20 11:04:25 -0600 )edit

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-03-23 09:52:36 -0600

Are you following the documentation from this link?

http://docs.openstack.org/havana/inst...

If so, make sure everything else is running first - Telemetry should be just about the last thing you install. Mongodb logs to files under /var/log/mongodb, so - as per the comment above - take a look in there to see why Mongo's not starting properly. :)

edit flag offensive delete link more
0

answered 2015-04-07 22:45:43 -0600

njk84sg gravatar image

Hi Guys,

Its my mistake.. I didn't do the pre-requisites from the documentation, that's why it didn't start. All is good now.

Cheers, JK

edit flag offensive delete link more

Comments

How did you solve the problem? I am facing the same issue.

Khayam gravatar imageKhayam ( 2015-04-07 23:55:00 -0600 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-03-20 02:29:22 -0600

Seen: 122 times

Last updated: Apr 07 '15